Queensland University of Technology

Studenter fra QUT deler sine erfaringer

Hvordan er det å studere på Queensland University of Technology? Les hva studentene synes!

Navn: Atle
GradMaster of Engineering – Major in Mechanical Engineering

Atle deler sine erfaringer fra studiene ved Queensland University of Technology

"Hvorfor valgte du dette lærestedet? Anerkjent skolesystem, gode utviklingsmuligheter i engelsk, samt et meget behagelig klima. Australia er helt annerledes på mange måter, men har samtidig europeisk standard. Man kan godt si at det er en kombinasjon av det beste fra to verdener.

Hva er grunnen til at du valgte denne utdanningen?Muligheten til å kunne oppleve en annen kultur, samt å oppnå internasjonal erfaring i form av bedre kulturforståelske og språkmessige ferdigheter. Begge er tilskudd som kan åpne for mange spennende muligheter i en fremtidig jobbsammenheng."

Les mer om Atles erfaringer og råd til deg som vil studere på QUT her.


Navn:
Hanne
Grad: Ett semester Study Abroad som en del av en Master of Business

Hanne forteller om hvordan studietiden er ved Queensland University of Technology.

"Å ta en «Advanced Masters Degree» tillot meg å spesialisere meg utelukkende innen min hovedinteresse, markedsføring. Fagene var både kreativt og praktisk rettet, og åpnet øynene mine for helt nye tankemåter og retninger. Ferdighetene jeg utviklet under studiene ved QUT hjalp meg å lande en veldig spennende jobb som Brand Manager hos Nidar i Norge.

I dag bruker jeg ferdighetene jeg utviklet hos QUT hver eneste dag, blant annet for å lage markedsplaner og strategier for merkevarer jeg har ansvar for. 

Den hjelpen og støtten man fikk fra professorene og lærerene ved QUT overgikk all forventning, og var langt bedre enn ved andre universiteter jeg har gått på. Å være nyskapende er en svært viktig del av markedsføring, og de ekte «casene» vi studerte hjalp meg å utvikle analytiske og kreative ferdigheter som holder meg på topp og i front i den svært konkurransefylte markedsføringsindustrien i Norge."

Navn: Alexander og Erik
Grad: Creative Industries 

Alexander og Erik forteller om sine erfaringer fra Queensland University of Technology

"Det var på QUT vi begge utviklet en forkjærlighet for flashprogrammering, og universitetets Creative Industries-fakultet var det perfekte miljøet for å utvikle sitt kreative potensial. Etter endte studier startet vi et byrå sammen som heter Good Morning. Byrået er en refleksjon av vår ambisjon om å levere resultater som overstiger forventninger og utfordringer hver eneste dag.

Vi har utviklet nyskapende nettside for blant annet Peugeot, Amnesty International, Dorritos og mange andre internasjonale kunder."

Her kan du lese mer om Alexander og Eiriks erfaringer fra QUT i Brisbane.

 

Navn: Ewa
Grad: Master of CI (Animasjon) 

Ewa deler sine erfaringer fra studietiden ved Queensland University of Technology

"Å ta en Master of Creative Industries ga meg muligheten til å utforme mitt studie rundt de områdene innen animasjon som jeg synes er interessante. Studiet gav meg ikke bare tekniske ferdigheter, men lærte meg også å bruke gründerprinsipper i kreative industrier som multimedia og film.

Under studiet fikk jeg muligheten til å jobbe med profesjonelle kunstnere, musikere, kreative forfattere og designere, hvilket har vært et svært viktig faglig nettverk for meg. Min fremtidsplan er å bli animatør eller kreativ direktør innen multimedia og filmindustrien."

Navn: Hamdan
Grad: Ett semester Study Abroad

"Da jeg skulle ta fatt på mine masterstudier var det viktig for meg å velge en grad som var internasjonalt anerkjent og praktisk rettet. QUTs businessfag er veldig profesjonelle og jeg tror fremtidige arbeidsgivere vil sette stor pris på det.

Under studiene har jeg blitt inspirert til  å starte mitt eget investeringsselskap, og de ansatte ved QUT er svært vennlig og støttende - de har oppmuntret meg til å følge drømmen min.

Min andre store kjærlighet er sport, spesielt rugby. Brisbane har mange gode stadioner for å se kamper live og oppleve spennende arrangementer!"

Navn: Magnus
Grad: Ett semester Study Abroad

"Orientation Camp var den perfekte starten på studietiden ved QUT. Jeg møtte mange nye mennesker og fikk mange nye, gode venner. Atmosfæren på stranden var helt fantastisk; veldig avslappende og hyggelig. Vi hadde det gøy med alle aktivtetene vi ble tilbudt - jeg likte spesielt godt å prøve ut kajakksurfing!"

Høres Queensland University of Technology spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt