RMIT University

RMIT campus kontor

Studentlivet på RMIT University

RMIT University har 3 campusområder i og omkring Melbourne: City Campus som er hovedcampus og ligger midt i Melbourne sentrum, samt Bundoora campus (18 km fra byen) og Brunswick campus (5 km fra byen). De fleste internasjonale studenter går på City Campus.

Studentbolig ved RMIT i Melbourne

RMIT kan hjelpe deg med å finne en studentbolig i Melbourne. Du kan velge mellom:

  • Studentbolig ved campus, som du deler med andre studenter. Disse studentboligene er trygge og lar deg enkelt komme i kontakt med andre studenter. 
  • Bo hos en vertsfamilie. Dette er en godt alternativ for studenter som ønsker å bo i en familie, og som gjerne ønsker å lære mer om australsk kultur og hverdagsliv. Det vil også være et godt alternativ dersom du ønsker å forbedre dine engelskkunnskaper. 
  • Private student-hosteller. Her har du et privat rom, mens du deler badeværelse, kjøkken og oppholdsrom med andre studenter. 
  • Privat leiebolig. Dette er et godt alternativ for deg som ønsker å være selvstendig og bo i en leilighet eller hus sammen med andre studenter. Normalt vil du ha ditt eget soverom, mens du deler bad, kjøkken og oppholdsrom med de andre leietakerne. 

RMIT Village - Studentbolig på RMIT Campus
RMIT Village - Studentbolig på RMIT Campus

De aller fleste norske og andre europeiske studenter foretrekker å bo i private leieboliger sammen med andre studenter. Vær oppmerksom på at dersom du velger å bo i privat leiebolig, skal du aldri signere eller betale noe før du har sett leiligheten. Vi anbefaler også at du reiser til Melbourne 1-2 uker i forkant av studiestart slik at du har tid til å dra på boligjakt før studiene starter.

Fasiliteter og campuslivet ved RMIT University

Det er alltid noe morsomt som foregår på campus ved RMIT UniveristyRMIT er et innovativt og moderne universitet med gode fasiliteter for studenter - både for praktisk og mer mer forskningsrettede studier. Universitetet tilbyr også gode sports- og fritidsmuligheter i form av ulike idretter, samt andre rekreasjonsaktiviteter. 

Du kan for eksempel bli med i en av de mange studentklubbene eller foreningene ved universitetet. Du kan starte dagen med en treningstime ved universitetets eget fitness senter, og avslutte dagen med en konsert eller filmvisning som arrangeres på campus etter forelesningene er over. På RMIT er det noe for alle og enhver! 

I kort avstand til universitetet finner du også flere kafeer og restauranter som serverer frokost, lunsj, kaffe, snacks, smoothies og juice. Du vil også være i gangavstand til Melbournes sentralbanestasjon og berømte Queen Victoria Market. 

En dag på RMIT


Transport

Melbourne har et godt utviklet transportsystem bestående av busser, tog og trikker, så det er lett å komme seg rundt.

Høres RMIT University spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt