RMIT University

Søk på RMIT University

Søk på RMIT University

KILROY kan hjelpe deg med å søke på RMIT University.

Hvordan søker jeg på RMIT University?

Vi anbefaler deg å søke på RMIT University minst 3-4 måneder før studiestart da RMIT University har løpende opptak. Hvis RMIT University har fanget interessen din, kan du ta kontakt med oss i KILROY, som er skolens offisielle representant i Norge. Vi hjelper deg gratis med å søke på RMIT University og bistår gjennom hele søknadsprosessen. Vi svarer på dine spørsmål, og vi gir deg praktisk informasjon som du trenger før studiestart.   

Opptakskrav til RMIT University

RMIT University krever at man minst har generell studiekompetanse for opptak til bachelorgrad. Vitnemål/dokumentasjon på generell studiekompetanse kan ettersendes, om man fullfører dette nærmere studiestart.

Generelt krever RMIT University et gjennomsnittlig karaktersnitt for opptak, men vær oppmerksom på at opptakskrav kan variere fra studium til studium. 

Krav til engelskkunnskaper

Til studier på bachelornivå kreves det normalt karakteren 4 eller bedre i engelsk fra videregående skole (som kan være maks 5 år gammel), eller at man tar en engelsk språktest: TOEFL eller IELTS. For søkere til programmer på masternivå kreves det normalt at man har tatt en av de to ovennevnte språktestene.

Vær oppmerksom på at kravet til poengscore på engelsktestene kan variere fra studie til studie. Ta kontakt med en av våre studieveiledere for mer detaljert informasjon om opptakskravene til det studiet du ønsker å studere.

Søknadsskjema

Kontakt oss for å søke på RMIT University. Vi vil sende deg søknadskjemaet og veilede deg gjennom hele søkeprosessen. 

Høres RMIT University spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt