TAFE Queensland

Studer ved TAFE Queensland East Coast i vakre Maroochydore, Australia
 

Studere på TAFE Queensland

TAFE Queensland har campuser over hele Queensland, deriblant i to av statens mest attraktive regioner: Sunshine Coast og Gold Coast. Skolen kan by på et bredt utvalg av interessante studieretninger for internasjonale studenter fra hele verden. På fritiden kan du nyte den avslappede livsstilen og det vakre landskapet regionene er kjent for.

På denne siden gir vi deg en kort introduksjon til TAFE Queensland. Vil du vite mer, kan du ta en titt på undersidene der du finner informasjon om studieprogrammer, studentlivet på Sushine Coast, Gold Coast og i Brisbane, campuslivet og søknadsprosessen.

TAFE står for Technical and Further Education og lærestedet som ligger i Queensland er eid av den australske staten. I noen land er TAFE også kjent som Polytechnic, Technical College eller Community College.

6 gode grunner til å studere på TAFE Queensland

 1. TAFE Queensland har fantastisk beliggenhet i hjertet av to av Queensland mest attraktive regioner, Gold Coast og Sunshine Coast, kjent for sine fantastiske strender.
 2. TAFE Queensland tilbyr yrkesrettede studier i verdensklasse.
 3. TAFE Queensland tilbyr gode studieretninger frem til videre studier og universitet.
 4. Du kan velge blant mer enn 40 studieprogrammer og kurs, og TAFE Queensland vil gi deg en perfekt start på karrieren.
 5. Alle de seks campusene har utmerkede fasiliteter med utstyr og ressurser som holder høy standard.
 6. Studerer du på TAFE Queensland vil du ha relativt lave kostnader ift. både studieavgifter og boligkostnader sammenlignet med andre steder i Australia.

Studenter ved TAFE Queensland
Studenter ved TAFE Queensland

Hva kan jeg studere ved TAFE Queensland?

Du kan studere et stort utvalg av yrkesprogrammer og kurs på TAFE Queensland, faktisk mer enn 40 ulike valg totalt. Disse varierer fra 6 måneder til 2 år. Noen eksempler er f. eks. business, design, hospitality, media, turisme og mye, mye mer. Her kan du lese mer om studiene på TAFE Queensland. Kontakt en av våre studieveileder hvis du ikke finner det studieprogrammet eller kurset du ser etter.

Hvor mye koster det å studere på TAFE Queensland?

Kostnadene for å studere på TAFE vil være avhengig av hvilken studieprogrammer du velger. Studieveilederne våre sender deg gjerne mer informasjon om dette, med konkrete priser ift. det du er interessert i å studere. De kan også svare på alle andre spørsmål du måtte ha om TAFE Queensland.

Kort om TAFE Queensland

 • Over 200 internasjonale studenter fra mer enn 40 land studerer TAFE Queensland.
 • Over 86% av studentene ved TAFE Queensland sier de er fornøyd med studiene sine.
 • Du kommer garantert til å møte masse nye venner i et av de mest populære områdene av Australia.
 • Alle tiders sjanse til å drive med spennende aktiviteter ved siden av skolen.
 • Noen av Australias vakreste strender finner du langs Sunshine Coast og i Wide Bay.

Nyt de vakre strendene når du studerer ved TAFE Queensland i Mooloolaba, Sunshine Coast
Nyt de vakre strendene når du studerer ved TAFE Queensland i Mooloolaba, Sunshine Coast

Hvordan kan KILROY hjelpe meg med å studere på TAFE Queensland?

Vi tilbyr gratis studieveiledning og kan hjelpe deg hele veien - fra de første spørsmålene om å studere i Queensland til søknadsprosessen, og hele veien til du har kommet trygt fram til ditt nye studiested. Ta derfor gjerne kontakt med oss allerede nå, enten du allerede har bestemt deg for akkurat hva du vil studere, eller om du bare er nysgjerrig på hvilke muligheter du har. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Høres TAFE Queensland spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt