TAFE Queensland

Apply to TAFE Queensland East Coast

Søk på TAFE Queensland

På TAFE Queensland kan du velge blant en rekke yrkesrettede studieprogrammer og kurs, som vil gi deg internasjonalt anerkjente diplomer og kursbevis. Lærestedet har rullerende opptak, men er du interessert i å studere her anbefaler vi deg å søke så tidlig som mulig.

Opptakskrav på TAFE Queensland

Generelt krever TAFE Queensland generell studiekompetanse og et gjennomsnittlig karaktersnitt for opptak, men vær oppmerksom på at opptakskrav kan variere fra studium til studium. Ta kontakt med oss om du ønsker mer informasjon om opptakskravene.

Er det noen engelskkrav?

Til studier på bachelornivå kreves det normalt karakteren 4 eller bedre i engelsk fra videregående skole (som kan være maks 5 år gammel), eller at man tar en engelsk språktest: TOEFL eller IELTS. For søkere til programmer på masternivå kreves det normalt at man har tatt en av de to ovennevnte språktestene.

Vær oppmerksom på at kravet til poengscore på engelsktestene kan variere fra studie til studie. Ta kontakt med en av våre studieveiledere for mer detaljert informasjon om opptakskravene til det studiet du ønsker å studere.

Hvordan søker jeg på TAFE Queensland?

Siden TAFE Queensland har rullerende opptak anbefaler vi enkelt og greit å søke så tidlig som mulig. Ta kontakt med en av våre studieveiledere om TAFE har trigget nysgjerrigheten din.

Høres TAFE Queensland spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt