University of New South Wales

Kan du tenke deg å studere på University of New South Wales i Sydney?
 

Studere på University of New South Wales

University of New South Wales (UNSW) ligger i Sydney tett på verdenskjente strender som Coogee og Bondi Beach. Universitetet tilbyr en bred portefølje av studieretninger og er internasjonalt anerkjent for sin fremragende forskning og den høye kvaliteten på undervisningen.

Under vil du få en kort introduksjon til University of New South Wales. Vil du vite mer, kan du ta en titt på våre undersider der du finner informasjon om studieprogrammer, studentlivet i Sydney, studentboliger og søknadsprosessen.

6 gode grunner til å studere på University of New South Wales

 1. Som student på et av Australias ledende universiteter innen undervisning og forskning vil du få undervisning i verdensklasse fra kompetente og høyt motiverte forelesere.
 2. På University of New South Wales kan du velge blant over 900 forskjellige studieretninger!
 3. UNSW har en fantastisk beliggenhet i Sydney, tett på sentrum og verdensberømte strender som Bondi Beach.
 4. Universitetet har mer enn 50 000 studenter fra 120 forskjellige land, noe som betyr at du kan bli kjent med mennesker fra hele verden.
 5. Det er alltid noe som skjer på UNSW og det arrangeres stadig konserter, konferanser og offentlige diskusjoner relatert til spennende temaer som miljøvern og global politikk.
 6. På campusen til UNSW er det en avslappet og vennlig atmosfære. Her kan du henge ut på et bredt utvalg av barer, restauranter og kafeer, som alle har studentvennlige priser. 

UNSW har et imponerende akademisk omdømme

Studere på University of New South Wales

UNSW er en av grunnleggerne av det prestisjetunge "Group of Eight" som regnes for å være de 8 ledende universitetene i Australia. Universitetet er i tillegg medlem av Universitias 21 nettverket.

UNSW har også blitt anerkjent av:

 • QS World University Rankings, som verdens 22. beste universitet når det kommer til studentenes anseelse blant arbeidsgivere.
 • The Australian Good Universities Guide, der skolen mottok fem av fem mulige stjerner på tre av indikatorene for studentenes jobbmuligheter: sannsynlighet for å få jobb, begynnerlønn og avgangselevenes resultater (2014).
 • CrunchBase for å produsere flere teknologientreprenører de siste 15 årene enn noen annet universitet i Australia.

Hva kan jeg studere på UNSW?

University of New South Wales tilbyr studier innen blant annet journalistikk, marinebiologi, musikk, turisme, ledelse, historie, sosiologi, økonomi, markedsføring, hospitality management, tv/film og PR. 

Studere på University of New South Wales - KILROY

Hvor mye koster det å studere på University of New South Wales?

Hvor mye du må betale i studieavgift på UNSW avhenger både av studieretning og studienivå (bachelor/ master). Merk at vi derfor kun kan oppgi fra-priser på studieavgiftene. 

Nivå og studieavgifter:
Study Abroad (1-2 semestre): fra 13 100 AUD per semester (2018)
Bachelorgrad: fra 27 360 AUD per år (2018)
Mastergrad: fra 26 880 AUD per år (2018)

NB! UNSW står på tilleggsstipendlisten til Lånekassen og som student her kan man få ekstra støtte til studieavgiften. Les mer på Lånekassens nettsider.

Dersom du ønsker å få en nøyaktig pris for det studieprogrammet du er interessert i, kan du ta kontakt med en av våre studieveiledere. De hjelper deg også gratis med å sette opp et budsjettestimat for hvor mye du bør beregne til bo- og levekostnader i Sydney.

4 kjappe fakta om UNSW

 • UNSW har ca. 53 000 studenter, hvorav 12 000 er internasjonale studenter.
 • Skolen har et fantastisk universitetsbibliotek med over 2.7 millioner bøker og tidsskrifter.
 • UNSW ligger i Sydney, som i 2014 ble stemt til verdens mest populære studentby (av A.T. Kearney Global Cities Index 2014)
 • Du kan bli med i alle mulige slags studentforeninger på UNSW, og da mener vi alt fra fotballklubber til Harry Potter-foreninger. 

Hvordan kan KILROY hjelpe meg med å komme inn på UNSW?

Vi tilbyr gratis studieveiledning og kan hjelpe deg hele veien - fra de første spørsmålene om å studere i Sydney, gjennom søknadsprosessen, og til du har kommet trygt fram til ditt nye studiested. Ta gjerne kontakt med oss allerede nå, så hjelper vi deg med å gjøre studiedrømmen din til virkelighet!

Universitetets hjemmeside: University of New South Wales

Sjekk også ut: UNSW på Facebook, Instagram, Youtube og Linkedin

Høres University of New South Wales spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt