University of New South Wales

Campuslivet ved UNSW i Australia

Campusliv og studentboliger på UNSW i Sydney

Hovedcampusen til University of New South Wales er full av liv og fungerer nesten som et eget lite mikrosamfunn. Bor du på campus kan du ikke bare bli medlem av mer enn 200 ulike studentorganisasjoner, du kan også benytte deg av de mange kule fasilitetene på campus!

UNSWs campuser

University of New South Wales har 7 campuser spredt rundt omkring i Sydney. Hovedcampusen dekker et massivt område på 38 hektar i forstaden Kensington og det er lett å komme seg hit via offentlig transport.

Studentboliger i Sydney

UNSW tilbyr et bredt utvalg av boligtyper for studenter som har lyst til å bo på campus. Man kan velge å bo i såkalte ‘colleges’, der alle måltider, samt rengjøring er inkludert i prisen, eller man kan velge å bo i selvbetjente leiligheter der man lager mat selv. Begge disse boligtypene er ferdig møblert. 

De fleste Europeiske studenter velger likevel å finne bolig på det private markedet utenfor campus. I begynnelsen av hvert semester tilbyr organisasjonen International Student Housing Assistance (ISHA) støtte og hjelp til studenter som ønsker å bo utenfor campus. ISHA lister dessuten et stort utvalg av potensielle boliger som varierer i pris, kvalitet og beliggenhet i forhold til campus.

Campuslivet på University of New South Wales

Campusliv på UNSW i Sydney

Det er ikke bare studietilbudet som er bra på UNSW - livet på campus er også helt magisk. Det er en helt egen stemning som hviler over campusene til UNSW og de fungerer som egne små samfunn, med egne matbutikker og studentpuber. På hovedcampus kan du også finne en egen bank, treningssenter, tannlege, legekontor, fysioterapisenter, kafeer og spisesteder. 

Student Development International (SDI) er den viktigste organisasjonene på campus for deg som er internasjonal student. De arrangerer en rekke morsomme aktiviteter som dagsturer og korte ferieturer i skoleferiene, i tillegg til såkalte ‘community exchange programs’. På toppen av dette arrangerer skolens internasjonale kontor sosiale og kulturelle aktiviteter for internasjonale studenter gjennom hele året. Du behøver dermed ikke være bekymret for at du ikke skal bli kjent med nye folk.

Studentboliger på UNSW i Sydney - KILROY

Skolen kan forøvrig by på et bredt utvalg av klubber og foreninger, så her finnes det noe for enhver smak, enten du er glad i sport, har lyst til å jobbe som frivillig eller har lyst til å drive med noe kreativt.  

UNSW har en egen app, kalt Uni-verse, der du kan se gjennom universitetets fagtilbud, se kart over campusområdet, lese deg opp på siste nytt og sjekke ut kommende events. Last den ned her.

Transport fra UNSW til Sydney sentrum

Det går buss direkte fra UNSW til sentrum av Sydney som tar ca. 15 minutter. 

Høres University of New South Wales spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt