University of South Australia

Søk på University of South Australia

Søk på University of South Australia

Har du lyst til å søke på University of South Australia? Da bør du ta kontakt med en av våre studieveiledere! Vi er UniSAs offisielle representant i Norge og kan hjelpe deg gjennom hele søknadsprosessen.

Opptakskrav til University of South Australia

University of South Australia krever at man minst har generell studiekompetanse for opptak til bachelorgrad. Vitnemål/dokumentasjon på generell studiekompetanse kan ettersendes, om man fullfører dette nærmere studiestart. Generelt krever University of South Australia et gjennomsnittlig karaktersnitt for opptak, men vær oppmerksom på at opptakskrav kan variere fra studium til studium. 

Engelskkrav for opptak til UniSA

Til studier på bachelornivå kreves det normalt karakteren 4 eller bedre i engelsk fra videregående skole (som kan være maks 5 år gammel), eller at man tar en engelsk språktest: TOEFL eller IELTS. Søkere til programmer på masternivå må normalt ta en engelsk språktest: TOEFL eller IELTS.

Ta kontakt med oss for mer informasjon om opptakskrav til det studiet du vil søke på. 

Når bør jeg søke på University of South Australia?

Vi anbefaler deg å søke på University of South Australia minst 3-4 måneder før studiestart ettersom universitetet har løpende opptak.

Hvis University of South Australia har fanget interessen din, kommer du enkelt i gang med søknadsprosessen ved å ta kontakt med oss. Våre erfarne studieveiledere står klare til å hjelpe deg uansett om du har bestemt deg for å søke eller om du kun er litt nysgjerrig på UniSA. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Høres University of South Australia spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt