University of South Australia

University of South Australia har til sammen fire campuser. To med sentral beliggenhet og to utenfor byen.

Campusliv og studentboliger på University of South Australia

University of South Australia har fire campuser til sammen: To med sentral beliggenhet i Adelaide og to som ligger litt utenfor byen. Her kan du lese mer om de forskjellige campusene og hvilke muligheter du har når det kommer til studentboliger.

Studentbolig i Adelaide

UniSA tilbyr ikke studentboliger ved campusene i Adelaide, men kan hjelpe deg med å finne bolig på det private markedet gjennom deres eget boligkontor. Her får du hjelp med å finne en bolig som passer med budsjettet ditt og med hvilken campus du du hører til. Det pleier normalt ikke å være noe problem å finne seg et sted å bo. Et godt sted å starte jakten er i Glenelg-området, som etterhvert har blitt et populært sted å bo for norske studenter. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon.  

Campusliv og studentboliger på University of South Australia

UniSA har fire campuser:

  • City West campus er en moderne og livlig campus som ligger midt i Adelaides utdannings- og kulturdistrikt. Med innovative fasiliteter og høy forskningsaktivitet, har City West campus et svært godt rykte blant studenter.
  • City East campus fokuserer på helsefag og biomedisin. Universitetet jobber tett med lokale sykehus, medisinske institutter og andre helsefaglige instanser for å sikre studentene en relevant utdanning. City East campus tilbyr også kommunale helsetjenester til lokalbefolkningen gjennom sine ulike spesialklinikker.
  • Magill campus ligger ca. 8 kilometer fra Adelaide og fokuserer på humanistiske- og samfunnsvitenskapelig fag.
  • Mawson Lakes Campus ligger en 20 minutters biltur nord for Adelaide og fokuserer på IT og ingeniørfag. Mellom Mawson Lakes og Magill campus er det satt opp gratis buss for studenter. 

Transport i Adelaide

Det er enkelt å komme seg rundt i Adelaide. Det går både buss, trikk og tog mellom campusene og inn til byen. Det er hyppige avganger og du venter maks 15 min før transporten kommer. På toppen av det hele får du som student i studentrabatt på offentlig transport.

Campusliv og studentboliger på University of South Australia

Sykkel er også et ypperlig transportmiddel i Adelaide. Det er billig, gøy og ikke minst supergod trening. Adelaide er godt tilrettelagt for sykling, med jevnt veidekke og et velutbygd nettverk av sykkelstier. UniSA oppfordrer studentene til å sykle til og fra forelesning og tilbyr derfor dusjfasiliteter og sykkelboder på alle universitetets campuser.

Campuslivet på University of South Australia

Når du studerer på University of South Australia blir du en del av universitetets pulserende internasjonale studentmiljø. Her møter du mennesker fra hele verden og får deg nye venner i løpet av et blunk. 

Campusliv og studentboliger på UniSA

Liker du å holde på med sport kommer du til å ha stor glede av universitetets velutbygde sportsfasiliteter. Kanskje du også vil benytte anledningen til å prøve en sport du aldri har prøvd før? På UniSA kan du velge mellom alt fra badminton til amerikansk fotball og rugby. 

Om ikke sport er helt din greie, har UniSA også et stort antall klubber og foreninger som fokuserer på temaer som kultur, musikk, frivillig arbeid, kunst, politikk og religion. Her er det bare å velge og vrake. The University of South Australia Student Association (USASA) kommer uansett til å hjelpe deg med å bli en del av det gode studentmiljøet på UniSA.

Høres University of South Australia spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt