University of Sydney

Søk på University of Sydney

Søk på University of Sydney

Har University of Sydney fanget interessen din? Da bør du ta kontakt med oss i KILROY, vi er USyds offisielle representant i Norge og kan hjelpe deg hele veien gjennom søknadsprosessen.

Vi hjelper deg gratis med å søke på University of Sydney og bistår deg gjennom hele søknadsprosessen. Vi svarer på dine spørsmål og gir deg praktisk informasjon om alt du trenger å vite før studiestart i Sydney. Hos oss er du i trygge hender!

Opptakskrav til University of Sydney

University of Sydney krever at man minst har generell studiekompetanse for opptak til bachelorgrad. Vitnemål/dokumentasjon på generell studiekompetanse kan ettersendes, om man fullfører dette nærmere studiestart. Generelt krever University of Sydney et over gjennomsnittlig karaktersnitt for opptak, men vær oppmerksom på at opptakskrav kan variere fra studium til studium. 

Til studier på bachelornivå kreves det normalt karakteren 4 eller bedre i engelsk fra videregående skole (som kan være maks 5 år gammel), eller at man tar en engelsk språktest: TOEFL eller IELTS. Søkere til programmer på masternivå må normalt ta en språktest: TOEFL eller IELTS.

Når bør jeg søke på University of Sydney?

Vi anbefaler å søke på University of Sydney minst 4 måneder før studiestart. Ordinær søknadsfrist for oppstart i mars er 31. oktober foregående år. Ordinær søknadsfrist for oppstart i juli er 30. april. Noen studier har imidlertid utvidet søknadsfrist.

Høres University of Sydney spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt