University of Sydney

Campusliv og studentboliger på University of Sydney

Campusliv og studentboliger på University of Sydney

Har du bestemt deg for å studere i Sydney, men er usikker på hvor du skal bo? Ingen grunn til bekymring, vi hjelper deg med å søke om studentbolig og forteller deg alt du trenger å vite om campuslivet på University of Sydney.

Studentboliger i Sydney

Som internasjonal student kan University of Sydney garantere deg studentbolig på Urbanest - et splitter nytt boligkompleks et par minutter unna Camperdown Campus. Herfra er det kun et par kilometer inn til sentrum av Sydney, noe som gir deg muligheten til å være tett på både universitetet og all aktiviteten i sentrum. Rommene er fullt møblerte og inkluderer tilgang til WiFi, treningssenter og 24-timers sikkerhetsbemanning. 

De fleste norske studenter velger likevel å leie bolig på det private markedet sammen med andre studenter. Trenger du hjelp til å finne bolig, kan du få hjelp av universitetets egne "Accommodation Information Service".

University of Sydneys forskjellige campus

University of Sydney har 7 ulike campus spredt rundt omkring i Sydney-området. Skolens hovedcampus (Camperdown/Darlington) ligger sentralt i Sydney og er omringet av grønne parker, sportshaller, museer, gallerier og to massive fritidskomplekser.

Campusliv og studentbolig på University of Sydney

Skal du ta helsefag gjør du dette på Cumberland campus som ligger ved Lidcombe, ca. 16 km vest for USyds hovedcampus. Du kan ta tog til Lidcombe stasjon og derfra tar det 20-30 minutter å gå til campus. Du vil også kunne ta buss til og fra Cumberland campus. Sydney Conservatorium of Music ligger flott til ved siden av operahuset i Sydney.

Livet på campus på University of Sydney

På University of Sydney finnes det flere hundre studentorganisasjoner, og du kan for eksempel drive med sport, skrive for Australias eldste studentavis, besøke universitetets museer og kunstgallerier, gå på konserter, eller bare slappe av på en av kafeene på campus. University of Sydney er et toppmoderne universitet, som er utstyrt med den nyeste teknologien både i forelesningssalene, klinikkene og i forskningslaboratoriene.

Campusliv og studentboliger på University of Sydney

Transport til og fra University of Sydney

Skal du til Camperdown/Darlington campus og bor utenfor gangavstand kan du ta toget til Redfern Station. Herfra er det ca. 10 minutter å gå. I løpet av semesteret kjører det gratis shuttlebusser mellom Camperdown og Redfern Station. Det går også flere bybusser forbi USyd, så du kommer ikke til å ha noen problemer med å komme deg rundt.

Campusliv og studentboliger på University of Sydney

Høres University of Sydney spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt