University of Technology Sydney

På UTS finnes det mange steder for studenter som ønsker å studere utenom forelesninger.
 

Studere på University of Technology Sydney

Kunne du tenkt deg å studere midt i Australias største by, Sydney? University of Technology Sydney (UTS) er et teknologisk universitet med fokus på innovasjon og praktisk læring. Tross sin relativt unge alder, er UTS i dag et internasjonalt anerkjent universitet med sentral beliggenhet i storbymetropolen Sydney.

Her kan du lese mer om University of Technology Sydney: studieprogrammer, campus, studentlivet i Sydney og hvordan søke.

7 gode grunner til å studere på University of Technology Sydney:

  1. Beliggenheten - du får muligheten til å studere midt i hjertet av überkule Sydney! 
  2. Lav studieavgift - UTS tilbyr noen av de rimeligste studieprogrammene i Sydney
  3. Universitetet har tette bånd til næringslivet og holder en finger på pulsen til den internasjonale forettningsverden. For studentene oversettes det til en oppdatert og arbeidsmarkedsrettet utdanning.
  4. UTS fokuserer på å ha en god balanse mellom teori og praksis. Som student får du muligheten til å få "hands on experience", gjennom prosjektarbeid, case studier og feltarbeid.  
  5. Den høye andelen internasjonale studenter på UTS bidrar til å skape et internasjonalt og allsidig studentmiljø.
  6. Som student i Sydney får du muligheten til å bygge et internasjonal nettverk, ettersom Sydney er en av de mest multikulturelle byene i verden.
  7. Du får muligheten til å henge ut i bohemske nabolag, på fargerike markeder og på Sydneys verdensberømte sandstrender.   

Studer i Sydney på UTS

Akademisk omdømme på University of Technology Sydney

University of Technology Sydney ble tildelt 5 stjerner i de siste QS Stars™ rangeringene og er anerkjent internasonalt for sine høye prestasjoner innen forskning og undervisning, og for de gode karriæremulighetene de skaper for sine studenter. 

UTS er rangert som det beste universitetet i Australia som er yngere enn 50 år i følge kåringer både av QS (2018) og Times Higher Education (2017). Utover dette er UTS også rangert som #8 (QS) og #15 (THE) i verden i samme kategori. Ikke dårlig for en institusjon som kun er knappe 30 år gammel!

Hva kan jeg studere på University of Technology Sydney?

Du kan velge om du har lyst til å ta en full grad på UTS (bachelor eller master) eller om du kun har lyst til å ta et semester eller to som Study Abroad-student.

Studere på UTS i Sydney - KILROY

Hvor mye koster det å studere på University of Technology Sydney?

Studieavgiften på UTS avhenger både av studienivå (bachelor eller master) og studieretning. Merk at vi derfor kun kan oppgi fra-pris for semesteravgiften.

Nivå og studieavgifter
Study Abroad (1-2 semestre): fra 9888 AUD* per semester (2018)
Bachelorgrad: fra 27 040 AUD per år (2018)
Mastergrad: fra 29 480 AUD per år (2018)

*Søkere til study abroad blir ut fra karaktersnitt automatisk vurdert for Study Abroad Excellence Grants på AUD 2000.

Dersom du ønsker å få en nøyaktig oversikt over kostnadene ved det studieprogrammet du er interessert i, kan du ta kontakt med våre studieveiledere. De står klare til å hjelpe deg med søknaden og alle andre spørsmål du måtte ha.

Fun facts om University of Technology Sydney

Studere på University of Technology Sydney - KILROY

  • UTS har en bygning som takket være sitt nyskapende design har blitt en av Sydneys turistattraksjoner: Dr. Chau Chak Wing Building ser ut som en rynkete papirpose, og er ulik noen bygning du har sett før. Den er designet av Frank Gehry, en av verdens mest innflytelsesrike arkitekter 
  • UTS har over 39.000 studenter, av disse er hele 10.000 internasjonale.
  • Hugh Jackman er en av UTS tidligere studenter, og Nicole Kidmans far var professor ved UTS i mange år. 

Hvordan kan KILROY hjelpe meg med å komme inn på University of Technology Sydney?

Vi tilbyr gratis studieveiledning og kan hjelpe deg hele veien - fra de første spørsmålene om å studere i Sydney til søknadsprosessen, og hele veien til du har kommet trygt fram til ditt nye studiested. Ta gjerne kontakt med oss allerede nå, enten du allerede har bestemt deg for hva du vil studere, eller om du bare vil høre mer om hvilke muligheter du har. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Besøk hjemmesiden til University of Technology Sydney.

Høres University of Technology Sydney spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt