University of Technology Sydney

UTS åpnet sportshall under bakken i april 2011.

Studentlivet på University of Technology Sydney

UTS City campus ligger svært sentralt i Sydney ved sentralbanestasjonen. Den 28 etasjer høye bygningen (UTS Tower) syder av aktivitet. Foruten lesesaler og klasserom finnes det også barer og kafeer her. På City campus tilbys studier innen blant annet business, ingeniør, IT, media og kommunikasjon.

Campuslivet ved University of Technology Sydney

Som student ved UTS kan du nyte godt av nye og moderne fasiliteter som bidrar til et aktivt campusliv. På campuset finner du flere restauranter, kafeer, butikker og et treningsstudio bare for å nevne noe. Våren 2015 åpnet universitetet også et nytt grøntområde - Alumni Green - hvor studenter kan sosialisere, studere eller bare slappe av etter en lang dag med forelesninger.

Campuslivet ved UTSIkke gå glipp av UTS egen student pub "The Loft". Her er det alltid noe som foregår, og er det perfekte sted å dra til for en 'after school drink'. I tillegg er det flere klubber og foreninger studenter kan ta del i. Som student ved UTS vil du også ha tilgang på gode støttetjenester som for eksempel karriereveiledning eller medisinsk rådgivning - og de fleste av dem er gratis.

Studentbolig i Sydney

UTS har flere ulike bosteder for studentene rundt om i byen der man vanligvis får eget soverom, mens kjøkken og bad deles med flere. UTS sitt boligkontor garanterer bolig til study abroad studenter om man søker innen en gitt frist.

Studentbolig ved UTA - Yura MudangUTS åpnet i 2011 sitt hittil største studentboligbygg - Yura Mudang. Det er plass til 720 studenter og ligger like ved City campus. Man er opp til 6 som deler bad og kjøkken. Egne ettromsleiligheter er også tilgjengelige.  

Du kan selvsagt også finne bosted på det private boligmarkedet, og til dette får du nødvendig hjelp fra universitetets boligkontor. Et populært område for studenter er Bondi Junction der det finnes mange leiligheter og hybler til leie.

Transport til og fra University of Technology Sydney

University of Technology Sydney ligger i hjertet av Sydney, så alt du behøver å gjøre for å kjenne storbyens puls er å gå ut døren. Du vil finne det meste du trenger innen gåavstand - det være seg kino, matbutikker, shopping, restauranter eller kafeer. I tillegg har Sydney et velutviklet nettverk av offentlig transport hvis du vil bevege deg til andre deler av byen eller til en fin strand i utkanten av storbyen. 

Høres University of Technology Sydney spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt