University of Technology Sydney

Søk på University of Technology Sydney

Søk på University of Technology Sydney

Hvis du har lyst til å studere på University of Technology i Sydney, kan KILROY hjelpe deg med å søke. Vi svarer på dine spørsmål og veileder deg gjennom hele søkeprosessen - helt gratis!

Hvordan søker jeg på University of Technology Sydney?

Hvis du har bestemt deg for at du vil studere ved UTS, ta kontakt med oss. KILROY er UTS representant i Norge, og vi veileder deg gratis gjennom hele søkeprosessen.  

Når skal jeg søke på University of Technology Sydney?  

UTS opererer med løpende opptak, som betyr at studieplasser kan bli fyllt opp før søknadsfristen har utløpt. Hvis du har bestemt deg for at du vil studere ved UTS anbefaler vi derfor at du søker så tidlig som mulig, og senest 3-4 måneder før studiestart.

Stipend

University of Technology Sydney tilbyr flere stipend til internasjonale studenter som tar hele grader ved universitetet. Du kan også søke på en Study Abroad Excellence Award hvis du er Study Abroad-student. For mer informasjon om stipend, ta kontakt med en av våre studieveiledere.

Opptakskrav ved University of Technology Sydney

University of Technology Sydney krever at man minst har generell studiekompetanse for opptak til bachelorgrad. Vitnemål/dokumentasjon på generell studiekompetanse kan ettersendes, om man fullfører dette nærmere studiestart. Generelt krever University of Technology Sydney et gjennomsnittlig karaktersnitt for opptak, men vær oppmerksom på at opptakskrav kan variere fra studium til studium. 

Krav til engelskferdigheter

Til studier på bachelornivå/masternivå kreves det normalt karakteren 4 eller bedre i engelsk fra videregående skole, eller at man tar en engelsk språktest: TOEFL eller IELTS.

Vær oppmerksom på at opptakskrav kan variere fra studium til studium. Ta kontakt med oss for mer informasjon om opptakskrav til det studiet du vil søke på. 

Søknadsskjema

Ønsker du å søke på University of Technology Sydney kan du ta kontakt med KILROY, eller laste ned søknadsskjema nedenfor. Husk at du alltid kan ta kontakt med oss for hjelp underveis i søknadsprossesen. 

Søknadsskjema til UTS - Study Abroad
Last ned
Søknadsskjema til UTS - Bachelor
Last ned
Søknadsskjema til UTS - Master
Last ned
Høres University of Technology Sydney spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt