University of Technology Sydney

Studenter forteller - University of Technology Sydney

Hvordan er det virkelig å studere på University of Technology Sydney? Les hva studentene synes!

Navn: Johanna
Fra: Sverige
Grad: Bachelor of Management in Tourism

Johanna studerer i Sydney og forteller om sin studieopplevelse ved UTS

"Jeg heter Johanna, og jeg studerer for tiden en bachelorgrad i Management in Tourism på University of Technology Sydney. Jeg valgte denne bachelorgraden fordi jeg elsker å reise og å være sosial, samtidig er jeg også interessert i business.

På fritiden min finner jeg på masse forskjellig, og er veldig heldig ettersom huset jeg bor i ligger i Darlinghurst, kun 10 minutter å gå fra byen, og i nærheten av alt man kan tenke seg. Jeg er utrolig fornøyd med situasjonen slik som den er for øyeblikket, alt er bedre enn jeg kunne håpet på. Gode karakterer, et kjempefint hus, morsom jobb og en gjeng med fantastiske venner. Dette er det beste valget jeg noen gang har tatt!" 

Her kan du lese mer om Johannas studieopplevelse ved University of Technology Sydney.

---------------------------------------------------------------- 

Navn: Marita
Fra: Norge
Grad: Bachelor of Nursing

Marita forteller om hvordan livet er som student ved University of Technology Sydney, Australia

"Studentmiljøet og universitetet er mye bedre enn jeg noen gang kunne forestilt meg. Jeg reiste hit alene uten å kjenne noen, så jeg syntes det var litt skummelt når skolen skulle starte. Men de har mange frivillige studenter som er rundt på campus de første ukene, som kommer opp til deg og spør om du trenger hjelp og hjelper deg til å finne frem til dit du skal. Så alt gikk som en drøm! Veldig kjekt at de får deg til å føle deg så velkommen fra første stund!

Studentmiljøet er kjempeflott, får nye venner hver eneste dag og universitetet arrangerer BBQs, arrangementer og turer som alle kan ta del i. I tillegg er det forskjellige klubber som passer alle om du ønsker å ta del i det."

Les mer om Maritas tid som student ved UTS i Sydney her.

-------------------------------------------------------------------

Navn: Peter Moberg
Fra: Sverige
Grad: Master of Engineering Management

Peter studerte ved UTS i Sydney, og fikk drømmejobben da han kom hjem.

"Jeg hadde ikke vært hvor jeg er i dag hadde det ikke vært for UTS. Studieoppholdet i utlandet ga meg en sterk akademisk bakgrunn, forberedte meg på hardt arbeid og styrket mine ferdigheter til å levere gode resulteter."

Drømmejobben når jeg kom hjem

"Etter jeg kom tilbake fra University of Technology Sydney, ble jeg tilbudt drømmejobben etter mitt første jobbintervju! Det er en Project Management & Controlling stilling innen olje og gass sektoren i Norge. Min karriere har allerede skutt til værs!"

Hvordan det er å studere i Australia

"Det beste med å studere i Australia for meg var at fagene var utfordrende. Undervisningen og leveransene var krevende, og jeg måtte jobbe hardt for å få gode resultater. Men samtidig kunne jeg merke hvordan jeg utviklet meg som ingeniør og hvor mye jeg lærte underveis. 

Jeg satt også stor pris på den høye akademiske kvaliteten som UTS har og de gode forelesningene. Det morsomste var likevel gruppepresentasjonene. Det var interessant å skulle holde egne presentasjoner, og lytte til andre studenter som presenterte sitt arbeid. Jeg likte også veldig godt å ha klassekamerater fra så mange forskjellige nasjonaliteter."

Fasilitetene ved University of Technology, Sydney

"Fasilitetene ved UTS er ypperlige. Jeg hadde aldri trøbbel med å finne ledig plass i computer lab'en, og bibliokteket var veldig bra! Jeg tilbrakte ganske mye tid der. Støttetjenestene som tilbys ved skolen var også veldig hjelpsomt for meg. Skolens Housing Office hjalp meg med å knytte kontakter med andre studenter som også var på utkikk etter en studentbolig, og jeg endte opp med å leie en leilighet i kort avstand til UTSs hovedbygning. 

Jeg opplevde det også som en fordel å ha tilgang på en on-campus helsestasjon. De hjalp meg 2 ganger i løpet av mitt opphold ved UTS, uten noe mas og tjas. Skolens kantine gjorde det enkelt å ha en god lunsj i løpet av dagen, og The Loft var et kult og rimelig sted å henge sammen med venner etter forelesninger. 

 

Høres University of Technology Sydney spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt