University of the Sunshine Coast

Studer midt blant kenguruer på University of Sunshine Coast
 

Studere på University of the Sunshine Coast

University of the Sunshine Coast er et moderne universitet som har et innovativt studietilbud i tillegg til faglig sterke og erfarne lærere. Ved å studere på University of the Sunshine Coast tilbringer du studietiden dine i vakre og landlige omgivelser på Australias østkyst, kun 90 kilometer fra storbyen Brisbane.

På denne siden finner du nyttig informasjon om University of the Sunshine Coast (USC) i Australia. Du kan også lese om: studieprogrammer, campus & studentbolig, studentlivet ved Sunshine Coast og søknadsprosessen. Du kan også lese andre studenters erfaringer fra University of the Sunshine Coast.

7 gode grunner til å studere på University of the Sunshine Coast

 1. USC har et meget godt student- og læremiljø hvor forelesningene er lagt opp på en måte som fenger studentene og hvor du vil få muligheten til utvikle deg selv.
 2. Universitetets ansatte engasjerer sine studenter, appelerer til deres nygjerrighet og bidrar til at studentene blir selvstendige tenkere. 
 3. Å studere på University of the Sunshine Coast betyr at du vil studere på et sted hvor folkene har et åpent sinn og er vennlige og imøtekommende.
 4. Det avslappede atmostfæren og det flotte været ved Sunshine Coast vil få det til å føles som du er på en lang sommerferie mens du studerer her. 
 5. USC gir deg muligheten til å bo, studere og bli kjent med mennesker fra hele verden.
 6. Universitetets gode beliggenhet gjør det mulig å reise til mange spennende steder i Australia, som eksempelvis: Brisbane, Fraser Island, Gold Coast, Whitsundays Islands, samt Australias villmark fra Ayers Rock til Darwin.
 7. I tillegg til å være en utmerket studentdestinasjon, er Sunshine Coast et av Australias beste destinasjoner når det kommer til livskvalitet. 

Hør hva norske Malin Gregor synes om det å studere på University of the Sunshine Coast i Australia:

Hva kan jeg studere ved University of the Sunshine Coast?

Som internasjonal student ved USC kan du ta:

 • et Study Abroad-program (1 eller 2 semester)
 • en Bachelorgrad
 • en Mastergrad

Universitetet har et stort utvalg av spennende fag. Les mer om USCs studieprogrammer her.

Akademisk omdømme

USC ble rangert blant Australias topp 20 universiteter innen 3 forskjellige kategorier av "The Educational Experience" i Hobsons 2015 Good Universities Guide. USC mottok 5 stjerner for:

 • kvalitet på undervisningen
 • studentenes tilfredshet (totalt sett)
 • studentenes tilfredshet med de ferdigheter og egenskaper de har opparbeidet seg gjennom studieperioden ved USC

Skolen mottok i tillegg 4 stjerner i kategorien "ansattes kvalifikasjoner og dyktighet" og 3 stjerner i kategorien "student-ansatt ratio".

Hva koster det å studere på University of the Sunshine Coast?

Kostnaden ved å studere ved USC varierer utfra hva du vil studere:

 • Study Abroad: fra 10 400 AUD per semester (2018)
 • Bachelorgrad: fra 21 000 AUD per år (2018)
 • Mastergrad: fra 22 200 AUD per år (2018)

Merk at dette er fra-priser, og at kostnadene også avhenger av hvilket studieprogram du studerer. I tillegg må du regne med utgifter til bolig, mat og underholdning mens du studerer. Våre studieveiledere sender deg gjerne informasjon om nøyaktig pris på det studieprogrammet og fagene du er interessert i. De kan også hjelpe deg med å sette opp et budsjett basert på forventet levekostnader. Bare send oss en e-post, så hjelper vi deg!

Du vil treffe på flere kenguruer når du studerer på USC i Australia
Du vil treffe på flere kenguruer når du studerer på USC.

Fakta om University of the Sunshine Coast

 • Liker du å komme tett på dyr? Bra, for du kommer til å treffe på mange kenguruer under studietiden ved USC
 • Skolen har 11.000 studenter, hvorav 1.100 er internasjonale studenter fra over 60 forskjellige land. Med andre ord, du vil få nye vennskap med mennesker fra hele verden.
 • Du vil bli vitne til noen av de vakreste solnedgangene som finnes, her ved Sunshine Coast.

Hvis du vil vite enda mer om USC, sjekk ut denne flotte videoen som svenske Dennis laget som en del av sine studier ved USC. Dennis tar en Bachelor of Computer-Based Design på USC og hans video har fått mediedekning ved to TV-stasjoner!

Hvordan kan KILROY hjelpe meg?

Vi tilbyr gratis studieveiledning, og vil hjelpe deg gjennom hele søkeprosessen. Dette strekker seg fra det aller første spørsmålet du måtte ha, helt til din ankomst i Queensland. Kontakt en av våre studieveiledere for mer informasjon om dine studiemuligheter ved USC.

Bli bedre kjent med University of the Sunshine Coast

Besøk skolens hjemmeside: www.usc.edu.au
Lik USC på Facebook
Følg USC på Instagram
Sjekk ut USC på YouTube
Ta en titt på USCs WordPress profil

Høres University of the Sunshine Coast spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt