University of the Sunshine Coast

Studentlivet på University of the Sunshine Coast, Australia - KILROY

Campuslivet på University of the Sunshine Coast

USC tilbyr studentboliger på campus. Campusområdet ligger i kort avstand til både verdenskjente surfestrender og store naturparker. Faktisk er området så åpent at det ikke er uvanlig å se kenguruer hoppe rundt blant studentene på campus.

Studentboliger ved University of the Sunshine Coast

University of the Sunshine Coast kan tilby studenter bolig i tre privateide, fullt møblerte boligkomplekser som ligger beleilig plassert ved universitetets Sippy Down campus. Boligkompleksene er:

 1. UniCentral
 2. Varsity Apartments
 3. The Village

UniCentral, Varsity Apartments og The Village er alle knyttet sammen via en sti som leder til campus. Campus ligger kun 3 minutters gange unna. Offentlig transport og et kjøpesenter fins også i umiddelbar nærhet.

Studenter kan også benytte seg av privateide studentbolig-komplekser i Brisbane. Disse tilbyr i all hovedsak leiligheter som deles av flere studenter. Av disse ligger følgende nærmest South Bank distriktet:

Leieboliger

Hvis du foretrekker å leie en bolig på egen hånd, kan du sjekke disse nettsidene:

Dersom du ønsker å leie et rom i en delt leilighet i Brisbane, kan følgende nettsider være til hjelp:

Vertsfamilie

Å bo hjemme hos en australsk familie gir deg muligheten til å få et unikt innblikk i den australske kulturen, i tillegg til at du vil kunne forbedre dine engelskkunnskaper. Å bo hos en vertsfamilie er et alternativ alle internasjonale studenter kan benytte seg av, og det kan være spesielt fordelsaktig for de som kommer til Australia for første gang.

University of the Sunshine Coast har inngått et samarbeid med Australian Homestay Network (AHN) for å gi internasjonale studenter muligheten til å bo hos en vertsfamilie som har blitt sjekket og fått nødvendig veiledning på forhånd. 

Tilbud til studenter med funksjonshemninger

Studenter som har spesielle behov av helsemessige årsaker kan kontakte univeristetets Disability Adviser. Universitetet er tilrettelagt for studenter med funksjonshemninger.

Campuser ved University of the Sunshine Coast

USCs hovedcampus er Sippy Downs. Sippy Downs campus har en sentral beliggenhet i Sunshine Coast, kun 15 minutter fra Mooloolaba. USC har også to mindre campuser: South Bank campus i Brisbane og campuset i Melbourne.

På campus vil du oppleve en vennlig og imøtekommende atmosfære og universitetet gjør sitt ytterste for at studentene skal få en god studietid. Fasilitetene er moderne, og lærerne er dyktige og profesjonelle. Da Sippy Campus grenser til et naturreservat er det heller ikke uvanlig å støte på kenguruer på campusets gressplener.

Kenguruer på USC campus

Fasiliteter på University of the Sunshine Coast

USC Sippy Downs campus tilbyr mange førsteklasses fasiliteter og tilbud som vil bidra til å gjøre studietiden din best mulig. Dette inkluderer:

 • moderne forelesningshaller og klasserom
 • et prisbelønnet bibliotek
 • mange kafeer og restauranter, som the Brasserie, Café J, Café C, og the Sports Café
 • en bokhandel
 • et svømmebasseng av meget høy standard
 • sport og fitness fasiliteter, inkludert et godt utstyrt underdørs treningsområde, og et stort utvalg av idrettslag som studenter kan delta i
 • et kunstgalleri som har jevnlige utstillinger med fokus på moderne kunst og design.
 • Et event kontor, med lokaler til utleie.

Svømmebassenget på USC campus

Transport til og fra University of the Sunshine Coast

Busselskapet Sunbus kjører ruter mellom universitetets campus og flere destinasjoner langs Sunshine Coast. Du finner informasjon om Sunbus ruter og timetabeller på nettsiden til TransLink Journey Planner.

Det finnes også en rute som knytter Queensland Rail CityTrain med universitetet via stasjonene Landsborough og Nambour. Bruk reiseplanleggeren på Translink sin hjemmeside for å finne timetabell og priser for denne ruten.

Det er et stort nettverk av sykkel- og fotgjengerstier som leder til campus. Disse stiene danner også et nettverk som gir enkel transport til nærliggende områder som Sippy Downs, Buderim og Mooloolaba. På campus har du tilgang på sykkelstativer og dusjer, slik at du kan få et fresh start på skoledagen etter sykkelturen.

Høres University of the Sunshine Coast spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt