University of the Sunshine Coast

Studentene forteller om studentlivet ved Sunshine Coast

Hvordan er det virkelig å studere på University of the Sunshine Coast? Les hva studentene synes!

Navn: Marius
Grad: Bachelor of Arts

Marius forteller om sin studieopplevelse ved University of the Sunshine Coast, Australia

University of the Sunshine Coast tilbyr noe helt annet enn hva vi er vant med hjemmefra. Studiene er fleksible, lærerkvaliteten og elevtilfredsheten er høy og været er fantastisk.

Det var viktig for meg å reise til et sted der jeg har muligheten til å være del av et godt læringsmiljø og at jeg får oppleve noe helt nytt. Universitet er i stor vekst og har høstet flere priser for sin kvalitet, i tillegg er Sunshine Coast et ferieparadis som også er et fantastisk utgangspunkt for å utforske Australia og nærliggende øyer - noe som var svært viktig for meg.

Her kan du lese mer om Marius' erfaringer som student ved University of the Sunshine Coast. 

Navn: David
Grad: Bachelor of Business

David deler sine erfaringer fra livet som student ved University of the Sunshine Coast, Australia

University of the Sunshine Coast er et universitet i stigende utvikling. Det er moderne og har flotte fasiliteter. Foreleserne er dyktige, og valgmulighetene er mange når det kommer til hvilken grad du ønsker å utdype deg i. Jeg valgte å komme ned hit på grunn av strålende beliggenhet, og de har det studiet jeg ønsker meg.

Australia er et land med utallige muligheter. Du kan omtrent studere hva du enn måtte ønske, og hvor du måtte ønske. Livet her nede er fylt av soldager, strender, et fantastisk nattliv, masse nye og spennende mennesker og muligheten for å utvikle seg selv som person. Jeg anbefaller alle om å komme seg ned og ut - oppleve noe nytt og fremmed! Man lever bare en gang!

Les mer om Davids studietid på University of the Sunshine Coast her.

Høres University of the Sunshine Coast spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt