University of Western Australia

Søk på University of Western Australia

Søk på University of Western Australia med KILROY

KILROY hjelper deg med å søke på University of Western Australia.

Hvordan søker jeg på University of Western Australia?

Vi anbefaler deg å søke på University of Western Australia så tidlig som mulig, og minst 3-4 måneder før studiestart. University of Western Australia har løpende opptak, som betyr at studieplasser kan bli fyllt opp før søknasdsfristen har utløpt.

Hvis University of Western Australia har fanget interessen din, kan du ta kontakt med KILROY, som er skolens offisielle representant i Norge. Vi hjelper deg gratis med å søke på University of Western Australia og bistår gjennom hele søknadsprosessen. Vi svarer på dine spørsmål, og vi gir deg praktisk informasjon som du trenger før studiestart.   

Opptakskrav til University of Western Australia

University of Western Australia krever at man minst har generell studiekompetanse for opptak til bachelorgrad. Vitnemål/dokumentasjon på generell studiekompetanse kan ettersendes, om man fullfører dette nærmere studiestart. Generelt krever University of Western Australia et over gjennomsnittlig karaktersnitt for opptak, men vær oppmerksom på at opptakskrav kan variere fra studium til studium. 

Til studier på bachelornivå/masternivå kreves det normalt karakteren 4 eller bedre i engelsk fra videregående skole, eller at man tar en engelsk språktest: TOEFL eller IELTS.

Vær oppmerksom på at opptakskrav kan variere fra studium til studium. Ta kontakt med oss for mer informasjon om opptakskrav til det studiet du vil søke på. 

Søknadsskjema

Kontakt KILROY for å søke på University of Western Australia.

Høres University of Western Australia spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt