University of Western Australia

University of Western Australias Business-fakultet

Studier på University of Western Australia

University of Western Australia tilbyr grader på bachelor- og masternivå, samt delstudier (1-2 semestre).

Hva kan du studere på UWA?

University of Western Australia tilbyr programmer både på bachelor- og masternivå. Ønsker du å ta ett eller to study abroad-semestre, er det også gode muligheter for dette. UWA har ti ulike fakulteter og tilbyr studier innenfor de fleste fagfelt. 

På bachelornivå er studiene inndelt i fire grader: Bachelor of Arts, Bachelor of Commerce, Bachelor of Design, Bachelor of Science og Bachelor of Philosophy. Innenfor disse gradene har du mulighet til å velge deg en eller flere spesialiseringer.

På masternivå finnes det et bredt fagtilbud og spesielt populært er det å studere business (commerce), arkitektur, landskapsarkitektur, samfunnsfag og naturvitenskaplige fag på alle nivåer.

Stipender på University of Western Australia

University of Western Australia tilbyr flere stipender for internasjonale studenter. Ta kontakt med en av våre studieveiledere for mer informasjon om dine muligheter til å motta et stipend.

Studier

Utvid listen nedenfor for å se hvilke studier som tilbys ved University of Western Australia. Finner du ikke det studiet du er interessert i? Send oss en e-post slik at vi kan hjelpe deg!

Høres University of Western Australia spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt