William Angliss Institute

William Angliss Institute - Main building
 

Studere på William Angliss Institute

William Angliss Institute ligger i Melbourne, og her vil du få en førsteklasses utdannelse innen hotelledelse, turisme og matindustri. Om du er på utkikk etter en internasjonal karriere i en spennende og stadig voksende industri, kan studier på William Angliss Institute være det rette for deg.

Instituttet har et stort nettverk innen industrien og samarbeider tett med det lokale samfunnet, så vel som internasjonalt. Utdanningene er praktisk rettede og tilpasset de behovene som finnes i ulike markeder og industrier. Instituttets lærere har lang erfaring innenfor bransjen, og med fasiliteter skreddersydd etter industriens standard, bidrar William Angliss til at de uteksaminerte ligger blant de beste i Australia i forhold til akademiske resultater.

Hva kan du studere på William Angliss Institute?

William Angliss tilbyr bachelorstudier innen hotelledelse, turisme, event, resortledelse og matindustri.

Akademisk omdømme

I 2012 vant William Angliss «the Service Skills Australia Excellence Award» for industrielt samarbeid. Før det ble Instituttet i 2011 anerkjent og foretrukket opplæringspartner av FSAA, the Food Service Association of Australia på FSA EXPO. I 1998 fikk Instituttet plass på the Victorian Tourism Adwards Hall of Fame.

Hvorfor studere på William Angliss Institute?

William Angliss har i en årrekke spesialisert seg på opplæring innen hotelledelse, turisme og matindustri og har lang erfaring med å utdanne studenter. De jobber hånd i hånd med bransjen, og skreddersyr sine utdanninger for å best mulig dekke behov i det lokale og internasjonale markedet. Utplassering er også mulig i utvalgte grader. Instituttet har svært moderne fasiliteter, deriblant tre restauranter for å gi sine studenter best mulig praktisk trening i løpet av studietiden. Angliss Restaurant ble i 2010 kåret til den beste praksisrestauranten (Restaurant & Catering Victoria Awards for Excellence), og du finner den på La Trobe Street campus. Et mangfold av kjendiskokker har vært innom her, deriblant Karen Martini (kokk, restauranteier, skribent og TV-ansikt) og Shannon Bennett (forfatter, kokk og eier av Three Hat Restaurant, Vue De Monde), begge utdannet fra William Angliss Institute.

Det finnes over 100,000 uteksaminerte fra William Angliss over hele verden, hvorav tidligere studenter og respekterte restauranteiere jevnlig vender tilbake for å gi studenter best mulig opplæring. Instituttet ligger dessuten i hjertet av Melbourne, som er kåret til en av verdens beste byer å bo i.

Fakta

Antall studenter: 21500
Antall internasjonale studenter: 1300
Akademisk kalender: Studiestart i februar og juli

Nivå og studieavgift:

Study Abroad fra 8800 AUD per semester (2017)
Bachelorgrad fra 8800 AUD per semester (2017)

Skolens hjemmeside: William Angliss Institute

Ta kontakt med oss, dersom du har spørsmål eller vil søke. KILROY hjelper deg gratis med å søke og gir deg veiledning underveis. Vår kunnskap er din trygghet!

 

 

Høres William Angliss Institute spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt