William Angliss Institute

Søk på William Angliss Institute med KILROY

KILROY kan hjelpe deg med å søke på William Angliss Institute.

Hvordan søker jeg på William Angliss Institute?

Vi anbefaler deg å søke på William Angliss Institute minst 3-4 måneder før studiestart. William Angliss har løpende opptak. Hvis William Angliss har fanget interessen din, kan du ta kontakt med KILROY education, som er skolens offisielle representant i Norge. KILROY hjelper deg gratis med å søke på William Angliss Institute og bistår gjennom hele søknadsprosessen. Vi svarer på dine spørsmål, og vi gir deg praktisk informasjon som du trenger før studiestart.  

Opptakskrav til William Angliss Insitute

William Angliss krever at man minst har generell studiekompetanse for opptak til bachelorgrad. Vitnemål/dokumentasjon på generell studiekompetanse kan ettersendes, om man fullfører dette nærmere studiestart. Generelt krever William Angliss Insitute et gjennomsnittlig karaktersnitt for opptak, men vær oppmerksom på at opptakskrav kan variere fra studium til studium.

Til studier på både bachelor- og masternivå kreves det normalt karakteren 4 eller bedre i engelsk fra videregående skole, eller at man tar en engelsk språktest: TOEFL eller IELTS.

Opptakskrav kan variere fra studium til studium. Ta kontakt med KILROY for mer informasjon om opptakskrav til det studiet du vil søke på.

Søknadsskjema

Ta kontakt med KILROY for å søke på William Angliss Insitute.

Høres William Angliss Institute spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt