William Angliss Institute

Melbourne skyline

Studere i Melbourne

William Angliss Institute ligger i Melbourne, hovedstaden i delstaten Victoria og er den andre største byen i Australia. Melbourne er en svært populær studentby, med over 50 000 studenter fra hele verden. Melbourne har blitt kåret til en av verdens beste byer å bo i, blant annet fordi den er tryggere, renere og freshere enn noen annen by.

Livet i Melbourne

Melbourne er en flott by med mange vakre parker og gater. Innbyggerne har en lidenskap for god mat og drikke, og med over 3000 restauranter vil også de mest kresne la seg friste. Melbourne er også kjent som den beste byen i Australia når det kommer til mote, uteliv, musikk, komedie, restauranter, idrett og ulike arrangementer. Like utenfor byen finner du også nydelige strender og nasjonalparker.

Melbourne by har et innbyggertall på litt mer enn 3,8 millioner mennesker. Den er kjent som studentby og preges av innflytelse fra unge studenter. Innbyggerne er sosiale og imøtekommende, og de elsker å samles på kafeer og restauranter. De fleste av dem er også svært dedikerte fans av Australsk fotball.

Melbourne er blitt utnevnt som en av de beste og mest levende byene i verden, på bakgrunn av kulturen, klimaet, levekostnader, og sosiale forhold som lite kriminalitet og et vel fungerende helsesystem. Livsstilen er karakterisert som sofistikert og kosmopolitisk, noe preget av britiske tradisjoner.

Klima i Melbourne

Melbourne har et temperert kystklima, karakterisert av svært skiftende vær med gjennomgående fuktige og ofte overskyete perioder. Gjennomsnittstemperaturen varierer i løpet av året, fra 10 til 20 grader. Årstidene er omvendt fra Skandinavia, hvilket betyr at vinteren strekker seg over juni, juli og august mens sommermånedene er november, desember og januar.

Høres William Angliss Institute spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt