Canada

Studier i Canada: en populær studiedestinasjon som lokker med spennende utendørsaktiviteter samt livlige storbyer
 

Studere i Canada?

Canada er en fantastisk destinasjon som virkelig lokker til seg alle typer mennesker i alle aldre. Canadiere er trivelige og gjestfri mennesker, og byer som Vancouver, Toronto og Montreal er vel verdt en visitt. Landet er en drømmedestinasjon for deg som vil oppleve vakker natur og rå villmark! Å studere i Canada blir bare mer og mer populært blant norske ungdommer.

Universitetene holder en jevnt over høy kvalitet og undervisningen er svært bra. En fantastisk natur som lokker med spennende utendørsaktiviteter samt livlige storbyer er også attraktivt for utenlandske studenter. Steder som Vancouver og Toronto er absolutt verdt et besøk. Byene Montreal og Ottawa ligger i de fransktalende delene av Quebec og er en herlig kontrast ettersom de skiller seg svært ut fra resten av Canada. 

Hvor kan jeg studere i Canada?

Studentlivet i Canada - vintersport og naturopplevelser

Liker du vintersport som skigåing og ishockey er studier i Canada perfekt for deg. Banff og Whistler i vestlige Canada er en av verdens beste skiresorter! 

Canada er langt mer enn bare Rocky Mountains og grizzlybjørner! I landets østlige provinser finner du Nova Scotia, New Brunswick og Prince Edward Island - mindre provinser, men fylt med sjarm og spennende historie. Gå heller ikke glipp av Louisbourg og Cape Bretton Highlands nasjonalpark på toppen av Novia Scotia. 

Fakta om Canada

Folketall 34 mill. (2010)
Hovedstad: Ottawa
Størtste byer: Toronto, Montreal og Vancouver
Språk: Engelsk og fransk
Valuta: Canadiske dollar (CAD)
Tidssone: -9 til -4.5

Høres Canada spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt