Carleton University

Studenter på Carleton University, Canada

Studentlivet på Carleton University

Carletons campus er livlig og svært godt tilrettelagt for studenter. Her finner du studenter fra Canada og 150 land over hele verden. Det er tett kontakt mellom studenter og de ansatte, og det er lett å føle seg velkommen og hjemme på Carleton. Campus ligger rett ved Rideau-elven og Rideau-kanalen, som står på UNESCOs verdensarvliste.

Carleton Universitys campus ligger sentralt til i Ottawa. Det gjør at studenter samles på campus, samtidig som alle byens fasiliteter og tilbud er lett tilgjengelig.

Fasiliteter på Carleton University

Biblioteket og de akademiske bygningene på Carleton ligger tett runds et grøntområde på campus. Her finner du også "the University Centre", som har flere kafeer, bokhandel og mathall, samt en rekke studenttjenester. I taket i denne bygningen finner du flagg fra mange land, som skal reflektere Carletons tilknytning til ulike deler av verden og samtidig ønske internasjonale studenter velkommen. På campus finnes det mange muigheter til å involvere seg i studentorganisasjoner og klubber og bli kjent med medstudenter. På starten av semesteret i september holdes det en "orientation" for nye og gamle studenter, med et utall sosiale og akademiske aktiviteter. Dette er en flott mulighet til å bli kjent med Carleton og alt det den har å by på, samt å møte nye studievenner. På campus finner du også et moderne treningssenter.

Bolig på Carleton University

Carleton University tilbyr studentbolig på campus. Å bo på studentbolig gir deg en veldig fin start på studieoppholdet, samt mulighet til å raskt bli kjent med andre studenter. Du har rask tilgang på alle fasiliteter som studiestedet tilbyr deg, samt kort vei til forelesninger. I tillegg ligger campus nære sentrum av Ottawa. Les mer her om studentbolig på Carleton.

Det er også mulig å leie en leilighet privat i Ottawa. Boligkontoret på universitetet kan bistå deg med dette.

 

Høres Carleton University spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt