Carleton University

Søke på Carleton University i Canada

Søk på Carleton University

Hvordan søker jeg på Carleton University?

Du må søke på Carleton University før 1. april for oppstart i september. Vær obs på at noen studieprogrammer (som f.eks. musikk og arkitekur) har en tidligere søknadsfrist. Hvis Carleton University har fanget interessen din, kan du ta kontakt med KILROY, som er skolens offisielle representant i Norge. KILROY hjelper deg gratis med å søke på Carleton University og bistår gjennom hele søknadsprosessen. Vi svarer på dine spørsmål, og vi gir deg praktisk informasjon som du trenger før studiestart.  

Opptakskrav til Carleton University

Carleton Universitykrever at man minst har generell studiekompetanse for opptak til bachelorgrad. Vitnemål/dokumentasjon på generell studiekompetanse kan ettersendes, om man fullfører dette nærmere studiestart. Generelt krever Carleton University et gjennomsnittlig karaktersnitt for opptak, men vær oppmerksom på at opptakskrav kan variere fra studium til studium.

Til studier på bachelornivå og study abroad kreves det at man tar en engelsk språktest: TOEFL eller IELTS.

Vær oppmerksom på at opptakskrav kan variere fra studium til studium. Ta kontakt med oss for mer informasjon om opptakskrav til det studiet du vil søke på.

Søknadsskjema

Ta kontakt med KILROY for å få hjelp til å søke på Carleton University.

Høres Carleton University spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt