Canada

KILROY hjelper deg med praktisk informasjon om studier i Canada

Praktisk info om studier i Canada

KILROY hjelper deg gratis med å søke på studier i Canada og gir deg praktisk informasjon om bla. visum, flybillett og forsikring.

Landinformasjon

For reise- og landinformasjon sjekk Utenriksdepartementets landsider om Canada.

Visum til Canada

Om du skal studere i Canada og kun vil være borte ett semester, trenger du ikke studentvisum. Ved lengre studier må du ha Study permit (studentvisum) og det er nå mulig å søke om studentvisum på nett. KILROY vil gi deg mer informasjon om dette og bistå deg i søknadsprosessen.  

Forsikring

Norske studenter som mottar støtte fra Lånekassen har som hovedregel rett til utvidet medisinsk stønad via Folketrygden. Dette innebærer at studenter får helt eller delvis refusjon for utgifter til akutt helsehjelp. Denne støtten er relativt begrenset, så vi anbefaler på det sterkeste at du i tillegg skaffer deg en privat studentforsikring som gjelder for studieopphold i utlandet. KILROY anbefaler Goudas studentforsikring, som er rettet spesielt mot utenlandsstudenter. Hvis du søker via KILROY vil du kunne kjøpe studentforsikring til svært gunstig pris.

Reise til Canada

Du bør bestille flybilletten din god tid i forveien for å være sikker på å finne de beste prisene tilgjengelig rundt ønskede datoer. Med KILROYs student- og ungdomsbilletter får du rimelige stopover-muligheter og fleksibilitet til å endre reisedatoer. 

Høres Canada spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt