Thompson Rivers University

Søk på Thompson Rivers University

Søk på Thompson Rivers University

Har Thompson Rivers University fanget interessen din? Da bør du ta kontakt med oss! Vi er TRUs offisielle representant i Norge og kan hjelpe deg hele veien gjennom søknadsprosessen.

Opptakskrav på Thompson Rivers University

Thompson Rivers University krever at man minst har generell studiekompetanse for opptak til bachelorgrad. Vitnemål/dokumentasjon på generell studiekompetanse kan ettersendes, om man fullfører dette nærmere studiestart. Generelt krever Thompson Rivers University et gjennomsnittlig karaktersnitt for opptak, men vær oppmerksom på at opptakskrav kan variere fra studium til studium. 

Krav til engelskkunnskaper

Til studier på bachelornivå kreves det normalt karakteren 4 eller bedre i engelsk fra videregående skole (som kan være maks 5 år gammel), eller at man tar en engelsk språktest: TOEFL eller IELTS. Søkere til programmer på masternivå må normalt ta en engelsk språktest: TOEFL eller IELTS.

Vær oppmerksom på at opptakskrav kan variere fra studium til studium. Ta kontakt med oss for mer informasjon om opptakskrav til det studiet du vil søke på. 

Når bør jeg søke på Thompson Rivers University?

Søknadsfristen for oppstart i september er 31.mai og for oppstart i januar er det 15. oktober. Vi anbefaler deg å søke på TRU minst 4 måneder før studiestart ettersom prosessen rundt visumsøknaden kan ta en del tid.

Vi hjelper deg gratis med å søke på Thompson Rivers University og bistår gjennom hele søknadsprosessen. Ta kontakt med våre studieveiledere i dag, så hjelper vi deg i gang med søknadspapirer og andre nødvendige papirer. Lykke til!   

 

Høres Thompson Rivers University spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt