Thompson Rivers University

Campusliv og studentboliger på Thompson Rivers University - KILROY

Campusliv og studentboliger på Thompson Rivers University

Thompson Rivers University (TRU) ligger i utkanten av Kamloops sentrum. Som student kommer du til å bo tett på områdets enorme utvalg av aktiviteter, uansett om du velger å bo på campus eller utenfor.

Studentboliger på Thompson Rivers University

Når du studerer på TRU kan du velge om du vil bo på campus eller ikke. Dersom du er av typen som liker å ha alt tilgjengelig rundt deg og som vil ha gangavstand til forelesningene, er en studentbolig på campus det beste alternativet. Du kan da velge mellom å bo på dorm eller i en av skolens studentleiligheter. Det siste alternativet er dyrere, men gir deg samtidig mer frihet. Så fremt du husker å søke i tide, garanterer TRU at du som ny student vil få tilbud om studentbolig på campus.

De fleste norske studentene velger likevel å finne seg en bolig på det private markedet utenfor campus. Da får du muligheten til å velge hvem du vil bo med, samtidig som det lar deg være mer selvstendig. Er du på utkikk etter et sted å bo, tilbyr private aktører som The Upper College Heights Student Housing rimelige studentboliger tett på campus. TRU kan også være behjelpelige med å finne bolig på det private markedet.

Campuslivet på Thompson Rivers University

Campusliv og studentboliger på Thompson Rivers University

Thompson Rivers er kjent for sine aktive studenter, så du kommer garantert ikke til å kjede deg på TRU. Universitetet tilbyr en rekke aktiviteter og fritidssysler, og har flere aktive elevorganisasjoner. Om du vil holde deg i form kan du fritt benytte deg av skolens eget treningsstudio eller ta turen til nærmeste skisportsted. 

Som internasjonal student kan du også melde deg inn i TRUs "International Student Activity Program" (ISAP), som gir deg mulighet til å bli kjent med andre internasjonale studenter, prøve nye aktiviteter, utforske området rundt Kamloops og bli kjent med den kanadiske kulturen. 

TRU har dessuten en rekke nyttige studentfasiliteter som bibliotek, bokhandel, studentrådgivning og datarom med printere. På campus finner du også svømmebasseng, tennisbaner, pub, cafeer og studenthelsetjenesten. 

Transport i Kamloops

Alle fulltidsstudenter på Thompson Rivers University kan søke om å få et såkalt UPASS. Med et UPASS i lomma kan du reise gratis med offentlig transport i hele Kamloops. Som en ekstra bonus får du i tillegg gratis inngang på byens badeland - The Canada Games Aquatic Centre. Genialt!

 

Høres Thompson Rivers University spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt