Thompson Rivers University

Studentlivet i Kamloops

Studentlivet i Kamloops

Opplev studentlivet i Kamloops, der du kan studere i en storby omringet av noe av det flotteste landskapet du kan forestille deg. Her har du tilgang til et enormt utvalg av friluftsaktiviteter samtidig som du kan oppleve den vennlige småbyatmosfæren Kamloops er kjent for.

Studentlivet i Kamloops

For deg som er glad i friluftsliv og utendørsaktiviteter kommer Kamloops fremstå som et drømmested. Om sommeren er det muligheter for fjellturer, klatring og golf, samt ulike vannaktiviteter som rafting, kajakkpadling, wakeboarding og fisking. Om vinteren kan du stå på ski og snowboard, kjøre slede eller isfiske. Her har du utendørsaktiviteter tilgjengelig året rundt!

Ikke bare kan området rundt Kamloops by på mange spennende aktiviteter, byen i seg selv har også litt av hvert å by på. Her kan du velge og vrake blant byens mer enn 200 restauranter, gå på konsert eller kaste deg ut i det viltre nattelivet. Ta for eksempel turen innom The Art We Are - en favoritt blant hipstere og lokale kunstnere. Her kan du kose deg med varm te og nydelig vegetarisk mat mens du nyter kunsten og den avslappede atmosfæren. På lørdager spilles det opp til fest med livemusikk med artister fra hele Canada. Får du lyst til å gå videre etterhvert og har lyst på mer øl, kan du dra over til Commodore der du vil få godt øl og variert musikk. Du kan også ta turen til Kelly O'Bryan's - en klassisk irsk bar der de ansatte går kledd i kilt. Kilt på en irsk bar? Ja, kanadisk, skotsk, irsk... Det spiller ingen rolle på O'Bryan's. 

Livsstilen i Kamloops

Kamloops er den 3. største byen i British Colombia. Med beliggenhet mellom fjell og daler, ørkener og gressletter, har byen den perfekte beliggenheten. Kamloops er derfor et populært stoppested blant folk som er på vei til Rocky Mountains og Banff National Park. Har du muligheten bør du virkelig ta deg tid til å utforske begge disse imponerende nasjonalparkene. 

Byen Kamloops er kjent for sin avslappede atmosfære. Den er moderne, men har likevel et sjarmerende småbypreg. På tross av et innbyggertall på 90 000 har byen beholdt sin varme, velkomne atmosfære. Kamloops er dessuten en billig by å bo i. Levekostnadene er i gjennomsnitt 10-20 prosent lavere her enn i storbyer som Vancouver og Toronto.

Topp 10 ting å gjøre mens du studerer i Kamloops

Studentlivet i Kamloops

1. Test ut de fantastiske bakkene i det nærliggende skianlegget Sun Peaks Resort.

2. Besøk Kamloops' egne cowboy-festival.

3. Blir med på Canadas eneste "Ice Wine Festival".

4. Prøv golf. Kamloops er en av Canadas mest populære golfdestinasjoner, så det er et must å prøve golf mens du er der.

Hvordan er det  å studere i Kamloops? KILROY

5. Dra på kajakktur på en av områdets vakre elver.

6. Delta på feiringen av den årlige "Kampoola Pow Wow Festival"

Studentlivet i Kamloops - KILROY

7. Prøv rafting. 

8. Dra på ølsmaking i Kamloops sentrum og smak på alle de lokale ølvariantene.

9. Ta en kopp te og reflekter over livet sammen med en munk i Birken Forest Monastery i Sitavana.

Perfekt helgetur fra Kamloops - Vancouver

10. Dra på helgetur til Vancouver. Denne pulserende storbyen ligger kun 3,5 timers kjøring fra Kamloops.

Studentrabatter i Canada

ISIC-kortet gir deg tilgang til en rekke studentrabatter i Canada

Tar du med deg ISIC-kortet ditt til Kamloops får du tilgang til haugevis av studentrabatter i Canada og resten av Nord-Amerika. Last ned ISICs egne Benefits App, for å få mest mulig utbytte av rabattene. Les mer og bestill ISIC-kortet her! 

Klima i Kamloops

Kamloops er den byen i Canada med nest flest soltimer i året, så her ligger alt til rette for supre utendørsaktiviteter! Kamloops har et temperert klima med fire årstider. Akkurat som hjemme i Norge.

Høres Thompson Rivers University spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt