Trent University

Søk på Trent University

Søk på Trent University

KILROY kan hjelpe deg med å søke på Trent University.

Hvordan søker jeg på Trent University?

Søknadsfrist for oppstart i september er 1. juni og for oppstart i januar er det 15. oktober. Hvis Trent University har fanget interessen din, kan du ta kontakt med KILROY, som er skolens offisielle representant i Norge. KILROY education hjelper deg gratis med å søke på Trent University og bistår gjennom hele søknadsprosessen. Vi svarer på dine spørsmål, og vi gir deg praktisk informasjon som du trenger før studiestart.   

Opptakskrav

Trent University krever at man minst har generell studiekompetanse for opptak til bachelorgrad. Vitnemål/dokumentasjon på generell studiekompetanse kan ettersendes, om man fullfører dette nærmere studiestart. Generelt krever Trent University et gjennomsnittlig karaktersnitt for opptak, men vær oppmerksom på at opptakskrav kan variere fra studium til studium. 

Til studier på bachelornivå kreves det normalt karakteren 4 eller bedre i engelsk fra videregående skole (som kan være maks 5 år gammel), eller at man tar en engelsk språktest: TOEFL eller IELTS. Søkere til programmer på masternivå må normalt ta en engelsk språktest: TOEFL eller IELTS.

Vær oppmerksom på at opptakskrav kan variere fra studium til studium. Ta kontakt med oss for mer informasjon om opptakskrav til det studiet du vil søke på. 

Søknadsskjema

Ta kontakt med KILROY.

Høres Trent University spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt