Canada

Etter studieperioden kan du dra på opplevelsesreise i Canada

For studenter i Canada tilbyr vi også

Flybilletter

KILROY kan hjelpe deg med å finne billige flybilletter til Canada. Vi har spesialavtaler med over 50 flyselskaper i tillegg til at vi alltid kan tilby flybilletter stort sett til alle destinasjoner over hele verden. Studerer du med KILROY får du den rimeligste fleksible studentbilletten og egen kontaktperson hos vår Key Account-avdeling.

Ta kontakt med oss så kan vi skreddersy det som passer best for deg

Studentforsikring

Skal du studere i Canada trenger du en god studentforsikring. Gouda Reiseforsikring gir alle fulltidsstuderende som er medlem av norsk folketrygd mulighet til å kjøpe vår studentforsikring.

Les mer om studentforsikring

Opplevelsesreiser 

Opplevelsesreiser er forhåndbestilte turer med engelskspråklige guider hvor alt det praktiske er lagt opp på forhånd (aktiviteter, lokal transport, overnatting og måltider). På slike turer treffer du unge mennesker fra hele verden, og er garantert spennende aktiviteter og opplevelser. Kanskje du ønsker å å oppleve Canada før studietiden begynner? KILROY kan hjelpe deg med å finne en tur som passer perfekt for deg!

Les mer om våre opplevelsesreiser

Internasjonalt SIM-kort

Skal du ut og reise på veien til Canada? Da kan det koste deg mye å bruke ditt norske SIM-kort. Derfor har KILROY et samarbeid med ekit for å hjelpe deg å holde kontakt med venner og familie og samtidig holde kostnadene nede.

Les mer om internasjonalt SIM-kort

Høres Canada spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt