Dubai

Dubai er en larmende by som gjennom de tre siste tiårene har skutt opp fra å være kun sanddyner i ingenmannsland til en av verdens absolutt kuleste metropoler!
 

Hvorfor studere i Dubai?

I Dubai finner du hvite strender, turkisblått vann, luksushoteller og enorme kjøpesentre. Dette paradiset kalles ofte "Den Persiske Gulfs Perle". Hvis du ønsker deg en karriere innenfor hotell- og reiselivsindustrien, er Dubai et ypperlig utgangspunkt. Dubai er den hurtigst voksende turistdestinasjonen i verden og det optimale sted å bo, oppleve og studere hotell- og reiseliv.

Dubai er et av de syv emirater som utgjør De Forente Arabiske Emirater. De Forente Arabiske Emirater er et av verdens rikeste land. Med landets massive oljereserve og turisme utvikles området med en utrolig hastighet. Man har beregnet at de vil øke besøkstallene fra 5 millioner til 15 millioner i 2015, hvilket gjør det til det perfekte sted å studere hotell -og reiselivsfag. 

Studentlivet i Dubai - spennende, eksotisk og trygt

Dubai tilbyr et stort utvalg av restauranter og hotellbarer til ethvert budsjett og smak. Det finnes mange sportsaktiviteter man kan drive med i området, blant annet sandsurfing, hesteridning på stranden, seiling, windsurfing og dykking. Du kan også spille golf året rundt på en av de fantastiske golfbanene i og omkring Dubai. Dubai er også kjent for enorme shoppingmuligheter. Du finner alt fra gull og krydder på en av de tradisjonelle "soukene" (markedene) til designvarer på et av de største kjøpesentre i verden. I tillegg er Dubai utnevnt av Interpol som den tryggeste turistdestinasjonen i verden. Dubai er både et sikkert og spennende sted å leve og studere.

KILROY representerer Emirates Academy of Hospitality Management i Dubai. Med dets ry for enestående undervisning tilbyr Akademiet deg et utmerket grunnlag for en internasjonal karriere innenfor hotell- og reiselivsbransjen. Dubai er også den hurtigst voksende turistdestinasjonen i verden og mer enn 100 hoteller er planlagt og under konstruksjon. Du er tilnærmet garantert jobb etter endt utdanning.

Klima i Dubai

Klimaet i Dubai er subtropisk med soldager året rundt og tilnærmet uten regn.  Om vinteren er gjennomsnittlig dagstemperatur på 25°C. Nærmere kysten er det 12-15°C, i ørkenen eller i fjellene 5°C og om natten blir det relativt kaldt. Om sommeren er været i Dubai svært varmt og fuktig med temperaturer som kan nå helt opp i 40 grader.   

Fakta om Dubai

Folketall: 1,5 mill. (2012)
Språk: Offisielle språl er arabisk, men engelsk er vanlig. Hindi og urdu er også vanlig.
Valuta: United Arab Emirates Dirhams, AED
Tidssone: +3 (+2 ved sommertid) 

Høres Dubai spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt