Emirates Academy

Midt på campus finner du en kafe og et svømmebasseng. Dette fungerer naturlig nok som et fint samlingssted for studentene.

Studentlivet på Emirates Academy

The Emirates Academy of Hospitality Management ligger kun noen hundre meter fra stranden og luksushotellet Burj Al Arab.

Campus består av to hovedbygninger. De fleste praktiske fagene finner sted i den ene bygningen, men de fleste teoretiske fagene undervises i det andre. Det er et svømmebasseng midt på campus. Kafeen ved siden av svømmebassenget fungerer som et naturlig samlingssted for studentene. 

Fasiliteter

Svømmebassenget er en fin måte å avkjøle seg på i varmen i Dubai og studentene kan bruke det når det er badevakt tilsted som er fra kl 10-19 hver dag.

På campus finner man fasiliteter for ulike klubber og idretts- og fritidsaktiviteter, som svømmebasseng, treningsrom, basketball- og tennisbaner. I tillegg finner du offentlige strender i gangsavstand fra campus. Mange idrettslag og foreninger i Dubai gir studentene mulighet til å delta i en rekke aktiviteter utenfor campus også. Dette inkluderer idretts- og fritidsanelgg ved det nærliggende Jumeirah Beach Hotel og Madinat Jumeirah, hvor studentene får rabattert pris på timer.

Studenter har også adgang (med rabatt) til å delta i aerobictimer på det nærliggende Jumeirah Hotel.

Studentene har også tilgang til et treningsrom som er åpen 24/7.

Emirates Academy har flere spisesteder for studentene - det er en buffetrestaurant, bassengbar og kafe på campus.

Student Council

The Student Council inviterer jevnlig til ulike arrangementer og aktiviteter på og utenfor campus for studentene. Studenter, ansatte, lærere, venner og familie møtes og sosialiseres med hverandre. De 3 mest populære arrangementene er "welcome back BBQ", "the quiz night" og "the shake and bake.

Transport

Det tar ca. 25 minutter med bil fra campus til Dubai International Airport. Det er relativt rimelig med taxi i Dubai.

Bolig

Det finnes også andre fellesområder som oppmuntrer til en avslappende og uformell atmosfære - steder for å dele ideer og slappe av. The Emirates Academy of Hospitality Management tilbyr studentene bolig på campus som er moderne og romslig. Hvert rom er 21m² (3m x 7m), og man har et eget rom med kjøkken, studieområde med telefon og internett, bad med dusj. Air-condition, strøm, internett, TV, sengetøy og håndkler er inkludert i husleien.

Her finner du Oversikt over pris på studentbolig (PDF)

Høres Emirates Academy spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt