Emirates Academy

På Emirates Academy kan du studere hotell- og reiselivsledelse.

Studier på Emirates Academy

The Emirates Academy of Hospitality Management er spesialisert på grader i business management med fokus på hospitality (hotell- og reiselivsledelse). Emirates Academy tilbyr grader på bachelor- og masternivå, samt delstudier (1-2 semestre).

Studier

Du kan ta en 3-årig Bachelor of Business Administration (Hons.) i International Hospitality Management, inkludert en lengre praksisperiode og mulighet  til å studere ett år ved prestisjefylte Ecóle hoteliere de Lausanne i Sveits eller Cornell University i USA. Du kan også ta en 1-årig Master of Business Administration i International Hospitality Management. Hvis du allerede har 60 studiepoeng høyere utdanning, kan du ta 1-2 semestre study abroad (delstudier). 

Bachelor of Business Administration i International Hospitality Management

Studenter som fullfører en Bachelor of Business Administration (Hons.) i International Hospitality Management forventes å klatre raskt i en hotellkjede eller bedrift i reiselivsindustrien til å innta en lederposisjon i fremtiden.  

Minstekrav for opptak er fullført videregående skole og språktest (TOEFL score 550 / IELTS score 6.0). Man må også gjennom et telefonintervju.

Overføring til Bachelor of Business Administration (Hons.) i International Hospitality Management
Har du fullført høyere utdanning ved andre læresteder, er det mulig å søke om overføring til Bachelor of Business Administration (Hons.) i International Hospitality Management. Man kan imidlertid maksimalt overføre halvparten av bachelorgraden som vil tilsvare 63 av 126 credits.

For å vurdere antall dredits som kan overføres, må man inkludere detaljerte fagbeskrivelser med søknaden. Når du har sendt inn søknad, vil Emirates Academy vurdere deg for hvilket år du kvalifiseres til og hvor mange studiepog du har igjen for å fullføre en grad.

Study Abroad / delstudier 1-2 semestre

Study Abroad gir studentene unik mulighet for studentene til å studere og/eller få praksis som del av en grad ved et annet lærested.

Det er også muligheter for et valgfritt internship som kan fullføres før eller etter studiene. Som en del av Jumeirah gruppen, som også styrer en rekke luksushoteller som Burj Al Arab, Jumeirah Beach Hotel, Madinat Jumeirah, kan Emirates Academy tilby studentene spennende praksisplasser. I tillegg har Emirates forbindelser i hotell- og reiselivsindustrien som videre åpner opp for muligheter innen anerkjente 5-stjerner hoteller i Dubai. 

Minstekravet for opptak til study abroad er at man studerer en grad på et annet lærested og at man fyller krav til engelsk.

Master of Business Administration i International Hospitality Management

Dette er den første fullstendig akkrediterte Master of Business Administration i International Hospitality Management degree i regionen og er anerkjent globalt av ledende universiteter of hotell- og reiselivsindustrien. Innholdet og oppbygningen av programmet er basert på en grundige undersøkelser for å kunne tilby nytenkende kunnskap som bygger på bachelorstudier. Mer enn 60  ledere rundt om i verden har bidratt til utformingen og innholdet av graden og har satt standarden for 15 andre internasjonalt anerkjente programmer på masternivå. 

Programoppbygning
Mastergraden tar bruk av en moduloppsett og kan fullføres på 1 år fulltid. Hver modul varer en måned og innebærer omtrent 40 kontakttimer i tillegg til 100 timer selvstudium. Man må fullføre totalt 9 moduler i tillegg til en større oppgave.

Minstekravet for opptak:

  • Fullført bachelorgrad med et gjennomsnittlig karaktersnitt, 
  • Arbeidserfaring (helst minimum 1 år på ledernivå)
  • Språktest: papirbasert TOEFL score 600 / IELTS 7.0 
  • Fullføre Emirates Academy's opptakstest om nødvendig)
  • Telefonintervju

Stipend

Emirates Academy tilbyr stipend på 25% av skolepenger til studenter fra Norge. Ta kontakt med KILROY for mer informasjon om stipender til internasjonale studenter på Emirates Academy.  

Høres Emirates Academy spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt