Emirates Academy

Dubai er et av de syv emirater, som utgjør De Forente Arabiske Emirater. De Forente Arabiske Emirater er et av verdens rikeste land. Det finnes mange sportsaktiviteter man kan drive på med i området, blant annet sandsurfing, hesteridning, golf seiling, windsurfing og dykking.

Studentlivet i Dubai

Dubai er en av de syv emirater som utgjør De Forente Arabiske Emirater og ligger sør i Persiabukta. Det har et subtropisk klima med soldager året rundt og omtrent ikke noe regn. I Dubai kan du nyte en sofistikert, urban livsstil og ha lett tilgang til sandstrender og øde ørkener. Spisse glasstårn står side om side med tradisjonelle markeder (souks), noe som skaper en spennende blanding kulturer og tradisjoner.

De Forente Arabiske Emirater er et av verdens rikeste land. Med landets massive oljereserve og turisme utvikles området med en utrolig hastighet. Dubai er den raskeste voksende turistdestinasjonen i verden, med prosjekter som The Palm, (verdens største menneskelagde øy), Burj Khalifa, (den høyeste bygningen i verden), Dubailand, (den største tema- og idrettsparken i verden) og Dubai Megamall, (det største kjøpesenteret i verden). Dubai huser det raskest voksende flyselskapet, Emirates, og har over 100 hoteller planlagt og under utvikling, noe som gjør det til et ideellt sted å studere hotell- og reiselivsledelse. I tillegg til Jumeirah, er de fleste av verdens mest kjente hotell- og restaurantkjeder etablert i Dubai, flere av disse tar gjerne i mot studenter med fullført grad fra Emirates Academy. 

Det finnes mange sportsaktiviteter man kan drive på med i området, blant annet sandsurfing, hesteridning, golf seiling, windsurfing og dykking. Dubai er også kjent for gode shoppingmuligheter, og tilbyr alt fra tradisjonelle "souks" (markeder) til det største kjøpesenteret i verden. Dubai regnes for å være en av de tryggeste turistdestinasjonene i verden. 

Klima

Klimaet i Dubai er subtropisk med soldager året rundt og tilnærmet uten regn. Om vinteren er gjennomsnittlig dagstemperatur på 25°C. Nærmere kysten er det 12-15°C, i ørkenen eller i fjellene 5°C og om natten blir det relativt kaldt. Om sommeren er været i Dubai svært varmt og fuktig med temperaturer som kan nå helt opp i 40 grader. Selv havtemperaturen kan nå 37°C med en luftfuktighet på over 90%.

Livet i Dubai

Dubai er et multikulturelt sted med mange nasjonaliteter. Det har skapt en spennende blanding av kulturer og mattradisjoner. Innbyggerne i Dubai er generelt veldig liberale og åpne.

Høres Emirates Academy spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt