England

Å studere i travle og spennende London er en drøm for mange
 

Hvorfor studere i England?

I England går tradisjon og nyskapning hånd i hånd, ikke minst når det gjelder utdanning og studier. Prestisjetunge og ærverdige universitet har i århundrer sørget for Englands akademiske omdømme. Samtidig er England ultramoderne, med nye utdanningsinstitusjoner og en av Europas mest multikulturelle befolkning.

England utgjør den sørlige delen av Storbritannia og er den største og mest folkerike av landene. England, og særlig London, har opplevd en enorm immigrasjon fra alle verdenshjørner, og en lang rekke språk kan i dag høres i Englands gater. I løpet av de siste 100 år har England gått fra å være en av verdens mektigste kolonimakter til å måtte finne sin rolle som et av mange medlemsland i EU.

Hvor kan jeg studere i England med KILROY?

KILROY tilbyr studier i England i følgende byer:

Studentlivet i England

Dagens England fremstår i dag som et moderne, energisk og internasjonalt samfunn med stor fremtidstro. Dessuten handler det selvsagt også mye om fotball, pubkultur, tea-time, sjarmerende landsbyer, flott natur, sørlige badebyer og gjestfrie mennesker som bidrar til å krydre studietiden din med gode opplevelser. Det er svært populært å studere i England, og gjennom studietiden kommer du derfor til å bli kjent med studenter fra alle verdens hjørner!

Fakta om England

Folketall: Ca. 56 mill. (2011)
Hovedstad: London
Største byer: London, Birmingham, Leeds, Sheffield, Manchester
Språk: Engelsk
Valuta: Britiske pund (£)  
Tidssone: -1 

Høres England spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt