BIMM Institute

There is always someone up for jammin' at BIMM Institute
 

Studer på British & Irish Modern Music Institute

Plassering er et viktig element for de fleste musikere, og BIMM Institute ligger midt i hjertet av Londons musikkscene. Takket være en aktiv og energisk live-scene, samt gode forbindelser innen musikkindustiren, finnes det tusenvis av spennende muligheter for studenter ved BIMM Istitute.

Her finner du informasjon om å studere ved BIMM Institute. Du kan lese om hvilke studier du kan ta, studentlivet i London, campuslivet og studentboliger, og om selve søknadsprosessen.

Enten det handler om undervisning i klasserom, erfaring i et studio, på en scene, eller på en festival, bidrar BIMM til at studenter får så mange muligheter som mulig til å oppnå sine mål og drømmer gjennom å bygge nettverk og få erfaring innen musikk-industrien.  

10 gode grunner til å studere ved BIMM Institute

1. Multikulturelt studiemiljø: BIMM London er læringssenter for rundt 1650 studenter fra over 50 forskjellige land.

2. Nettverk: Musikkindustrien handler mye om å skaffe seg kontakter og bygge nettverk. Ved å studere på BIMM har du lettere tilgang på kontakter som du kan dra nytte av senere. 

3. BIMM albumet er en samling av de 10-15 beste låtene sendt inn av studenter ved BIMM London. Dette er en utmerket måte for studentene til å vise frem sitt talent. Studentene som står bak bidragene som blir valgt til albumet får også samarbeide med førsteklasses produsenter, og viktig erfaring med profesjonell studioinnspilling. 

4. Karriereveiledning og rådgivning: Ved BIMM vil du få en spesiell tilknyttning til musikkindustrien med flere gode lærlingmuligheter som eksempelvis internships og utplasseringer. I tillegg får studenter tilgang på såkalte 'masterclasses' hvor profesjonelle musikere deler sine erfaringer. Tidligere foredragsholdere inkluderer blant annet: Robert Trujilo (Metallica), Nick Mason (Pink Floyd) og Ed O’Brien (Radiohead).

5. Karriere og industri senteret arrangerer flere spennende eventer for studenter ved BIMM. Enten det er et foredrag fra en global media gigant, et nettworking event, eller kaffe med en selvstendig artist, går BIMM langt for å gi studentene muligheten til å lære av profesjonelle innen musikkindustrien.

Bimm London The Marshall Room

6. Førstehåndserfaring: BIMM studenter gis jevnlig muligheten til å delta på live konserter og talentforestillinger som avholdes rundt om i London. 

7. Sangsirkler er et av BIMMs tilbud til gryende låtskrivere og sangere, hvor de kan presentere sitt talent i små grupper av andre studenter, musikkelskere, og musikere - og en gang i mellom spesielle gjester fra musikkindustrien. 

8. Eksklusive festival-partnerskap: I 2015 deltok over 1.100 BIMM studenter i å sette opp, gjennomføre og opptre ved musikkfestivaler over hele Storbritannia og Europa.

9. 77% av BIMMs studenter har fått jobb innen 6 måneder etter endte studier.

10. Tidligere BIMM studenter inkluderer James Bay, The Kooks, Izzy Bizu, Ed Drewitt (Låtskriver for One Direction, Olly Murs, Little Mix), Jordan Whitmore (talentjeger for Atlantic Records) og Natasha Bent (Booking-agent for Coda Music Agency som står bak Take That, Disclosure, The Prodigy, Jess Glynne, Bastille, Ellie Goulding og Imagine Dragons).

Hvordan kan KILROY hjelpe med til å studere ved BIMM Institute?

Vi tilbyr gratis studieveiledning, og vi hjelper deg gjennom hele søkeprosessen. I tillegg vil vi hjelpe deg med å sette opp et budsjett basert på forventet levekostnader i London. Ta kontakt med oss - vi hjelper deg gjerne med å bli student ved BIMM Institute!

Mer informasjon om BIMM Institute

Høres BIMM Institute spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt