BIMM Institute

Campuslivet ved BIMM Institute

BIMM har ca. 1650 studenter fra over 50 land, som alle deler den samme lidenskapen for musikk. Dette bidrar sterkt til det pulserende studentmiljøet ved universitetet.

Studentbolig i London

BIMM Institute har ikke studentboliger på campus, men det finnes derimot flere gode studentbolig-alternativer å velge mellom.

Studenter ved BIMM Institute er selv ansvarlige for å finne sitt bosted, og for å hjelpe studentene har BIMM laget en "rådgivningspakke" for studenter som er på leting etter bosted. Gjennom 'The Accommodation Sharers List' kan BIMM også hjelpe studenter med å komme i kontakt med andre studenter som leter etter noen å dele en leilighet med. Alternativt kan studenter prøve lykken på facebook-siden BIMM London Accommodation.

For personlig assistanse relatert til studentbolig kan studenter også sende en e-post til [email protected] etter de har fått studieplass ved BIMM London.

Campuslivet ved BIMM Institute

Bimm End Of Term Show

BIMM studenter deler alle samme lidenskap for musikk; enten det er som utøvende artist, eller relatert til produksjon, låtskriving eller musikk-business. Sammen skaper BIMM studenter et kreativt lite samfunn hvor alle har gode muligheter til å få mest utav sitt talent gjennom nettverksbygging - ikke bare studenter seg i mellom, men også med musikkindustrien generelt og andre gjester som besøker universitetet. 

Campuset ved BIMM London tilbyr studentene toppmoderne og profesjonelle fasiliteter med utstyr og softwares fra ledende musikkutstyr- og instrumentprodusenter i verden. Campuset ligger i Fulham, kun 20 minutter fra London sentrum, med Universal Music Publishing som nabo. 

Høres BIMM Institute spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt