BIMM Institute

London Eye - studentlivet i London

Livet som student i London

London er en av verdens aller beste musikkbyer. Byen er det perfekte stedet for å sjekke ut nye band, bygge nettverk innen musikkindustrien og skaffe seg kontakter blant plateselskaper og talentjegere.

Musikklivet i London

London er et av verdens hovedseter for musikk og kunst. Som en multikulturell by med en enorm student-befolkning, kan London by på tonnevis med inspirasjon og muligheter til musikere og artister. I tillegg til de største plateselskapene og ikoniske konsertscenene, har byen en pulserende undergrunnsscene med hundrevis av konserthaller og barer hvor du kan utfolde deg og utvikle ditt talent.

Hver eneste musikksjanger som noen gang har eksistert, og som vil eksistere, har sitt sted i London. Fra legendariske jazz musikere ved Ronnie Scott's i Soho, til banebrytende indie-artister som lyser opp musikkscenen i Camden Town, og listetoppende pop-stjerner som spiller på de største konsertscenene - London har det hele, og studenter ved BIMM London kan se frem til å utforske byens spennende og varierte musikk- og kunstscene.  

Big Ben in London

Komme seg rundt i London

London er en stor by, men du har flere muligheter for å komme deg rundt i byen:

  • Metro: Det er 11 fargekodede metrolinjer i London. Metroene går jevnlig mellom 05:00 til 00:30 på de fleste linjene. I 2016 ble det også satt opp natt-metroer på utvalgte linjer. 
  • Buss: Et rimelig og enkelt transportalternativ i London. Bussene går normalt mellom 05:00 og 00:30. Nattbusser går langs hovedrutene mellom midnatt og 05:00, og noen busser opererer 24 timer i døgnet. 
  • Lokaltog: Lokaltogene går fra forstadene og inn til London. De kjører fra 05:00 til midnatt mandag til lørdag, og fra 07:00 til midnatt på søndager.
  • Santander sykler: Londons selvbetjente sykkelleie for kortere turer. Det er over 10.000 sykler tilgjengelig for leie og ca. 700 stasjoner for henting og avlevering av sykler.
Høres BIMM Institute spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt