Bournemouth University

Studere på Bournemouth University? Kontakt KILROY education i dag!

Studentlivet på Bournemouth University

Studentboligene ved Bournemouth universitet er fulle av liv og sosiale aktiviteter. Her blir du del av et eget lite samfunn hvor du vil knytte vennskap for livet.

Å finne et sted å bo hvor du vil trives er en viktig del av det å studere utenlands. Som internasjonal student har du mange muligheter til å finne et sted å bo under studiene, både på og utenfor campus. 

Studentboliger ved Bournemouth universitet

Bournemouth Universitet har to campuser. Talbot Campus ligger ca. 3 km fra sentrum, mens Lansdowne Campus ligger i sentrum. Selv om begge boligområdene er sentrumsnære er det kort avstand til New Forest, The Purbecks og kysten. Noen studieprogram tilbys ved Wiltshire College i Salisbury som ligger ca. 50 minutter nord for Bournemouth. 

Bournemouth studentbolig - KILROY

 

Livet på campus

Som student ved Bournemouth er det et hav av aktiviteter du kan delta på. SportBU tilbyr blant annet medlemsskap på treningssenter, arrangerer flere typer lagsport og har et omfattende program for studenter som praktiserer idrett på professjonelt nivå.

Hvis du ikke er så interessert i sport kan du engasjere deg i en av mange klubber og sosiale grupper organisert av Bournemouths studentunion SUBU. Å bli med i en eller flere av disse er en utmerket måte å bli kjent med andre studenter og stifte nye vennskap. SUBU er også ansvarlig for å drive Dylan's Kitchen & Bar som ligger ved Talbot Campus og The Old Fire Station nattklubb ved Lansdowne Campus. 

Fasiliteter

Bournemouth har topp moderne fasiliteter innen media, film, tv og design. De har også alle fasiliteter som forventes av et universitet, med bibliotek, datarom, multimedialab, cafeer og oppholdsrom, for å nevne noe.

Transport

Offentlig transport med bussforbindelse går hvert 15 minutt til Bournemouth sentrum.

Høres Bournemouth University spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt