Bournemouth University

Søk på Bournemouth University

Søk på Bournemouth University

KILROY kan hjelpe deg med å søke på Bournemouth University.

Hvordan søker jeg på Bournemouth University?

Vi anbefaler deg å søke på Bournemouth University minst 2-3 måneder før studiestart. Bournemouth University har løpende opptak. Hvis Bournemouth University har fanget interessen din, kan du ta kontakt med KILROY, som er skolens offisielle representant i Norge. KILROY hjelper deg gratis med å søke på Bournemouth University og bistår gjennom hele søknadsprosessen. Vi svarer på dine spørsmål, og vi gir deg praktisk informasjon som du trenger før studiestart.   

Opptakskrav

Bournemouth University krever at man minst har generell studiekompetanse for opptak til bachelorgrad. Vitnemål/dokumentasjon på generell studiekompetanse kan ettersendes, om man fullfører dette nærmere studiestart. Generelt krever Bournemouth University et over gjennomsnittlig karaktersnitt for opptak, men vær oppmerksom på at opptakskrav kan variere fra studium til studium. Bournemouth University vurderer også motivasjon og referanser.

Til studier på bachelornivå kreves det normalt karakteren 4 eller bedre i engelsk fra videregående skole, eller at man tar en engelsk språktest: TOEFL eller IELTS. Vær oppmerksom på at Bournemouth sin Media School har egne språkkrav. Søkere til programmer på masternivå må normalt ta en engelsk språktest: TOEFL eller IELTS

Vær oppmerksom på at opptakskrav kan variere fra studium til studium. Ta kontakt med KILROY for mer informasjon om opptakskrav til det studiet du vil søke på. 

Søknadsskjema

Ta kontakt med KILROY, så hjelper vi deg i gang med søknaden. 

 

Høres Bournemouth University spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt