Bournemouth University

Studentererfaringer fra Bournemouth University

Hvordan er det å studere på Bournemouth University? Les hva studentene selv sier!

Navn: Aleksander
Grad: BA (Hons) Business Studies

Aleksander forteller om sin studieopplevelse ved Bournemouth University.

"Universitetet er stort med rundt 17000 studenter, samtidig er det såpass samlet at jeg treffer venner og bekjente flere ganger daglig. Det er veldig internasjonalt, og det går ofte et par uker uten at jeg snakker norsk med noen. Det er utrolig sosialt, her kan du ikke gjemme deg bort!

Miljøet er profesjonelt, du får virkelig bryne deg på utfordringer både faglig og sosialt, og det er utrolig interessant på mange måter. Her lærer du mye om deg selv og andre, samtidig som du får vist frem det du kan best. Jeg kan anbefale Bournemouth på det sterkeste!"

Les mer om Aleksanders erfaringer som student ved Bournemouth University her.

 

Navn: Marita
Grad: BA Events Management

Marita forteller om sine erfaringer som student ved Bournemouth University.

"Både informasjonen jeg mottok fra KILROY og fra en representant fra Bournemouth University overbeviste meg om at dette var noe for meg. Studiet virket veldig interessant, kreativt og faglig variert - og Bournemouth by har et rykte på seg for å være en veldig fin studentby med en fin sandstrand ikke langt fra campus. Alt dette viste seg til å stemme!

Jeg er kjempefornøyd med studiemiljøet. Det er alltid noe som foregår for studentene, enten det er på dagtid på campus, eller om kvelden på de lokale nattklubbene. Det er heller ikke mangel på fritidsaktiviteter og klubber du kan bli med i. Bournemouth University har et veldig variert utvalg av klubber og societies; alt fra surfing, amerikansk fotball og teater, til førstehjelp, snowboarding og cheerleading. Her er det absolutt noe for alle!"

Les mer om Maritas studieopplevelse på Bournemouth University.

Høres Bournemouth University spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt