Bournemouth University

Bournemouth kan by på et godt klima og lange strender

Studere i Bournemouth

Bournemouth er et av de mest populære turistmålene på Englands sørkyst. Byen har en fin, lang sandstrand, gode overnattings- og underholdningstilbud, mildt klima og kort vei til Jurassic Coast, landsbygda i Dorset og Hampshire, samt Devon. Denne delen av kystlinjen har det varmeste og tørreste klimaet i England, og flest solskinnsdager.

Studentlivet i Bournemouth

Bournemouth har til sammen rundt 164.000 inbyggere. Livsstilen i Bournemouth bærer preg av det behaglige klimaet og kystlinjen som byen er kjent for. Her kan man gjøre alt fra seiling til bading om sommeren, eller nyte de mange pubene, teatrene, utestedene og restaurantene byen har å tilby. Det finnes også gode shoppingmuligheter i sentrum. Det er litt mindre hektisk enn metropolen London som kun ligger to timer unna. Sentrum er delt i to hovedgater med cafeen Obscura Cafe i midten, som gir deg en perfekt mulighet til å sitte ned, og la verden fare forbi deg.

Strandlivet i Bournemouth

Bournemouth stranden - KILROY

Bournemouth stranden

Pent plassert nedenfor en imponerende kjede av høye klipper nyter Bournemouth bukten et deilig klima med en av de varmeste badetempraturene i hele Storbrittannia. Uansett hva du ønsker ut av en stranddag så får du det her! Overalt langs Bournemouth stranden tilbys det opplevelser av forskjellige slag - du kan for eksempel prøve deg på en av vannsport aktivitene eller du nyte en god lunsj på en av strandkaféene. 

3 gratis aktiviteter i Bournemouth

  • Hager og parker: Bournemouth byr på et stort utvalg av flotte offentlige parker og parker. Et område som i særs burde utforskes er Bournemouth's Gardens. Denne samlingen av flere offentlige hager er delt opp i tre deler: Lower Gardens som ligger tett på sjøen; Central Gardens som ligger i sentrum; og Upper Gardens.
  • Sykling: Er du en som elsker fart og adrenalin mens du setter utfor med sykkelen? Eller kanskje du ønsker å teste formen med speed-racing langs landeveien? Eller er en avslappet sykkeltur med vennegjengen mer din greie? Bournemouth kan imøtekomme alle ønsker!
  • Strender: ha solkrem og håndkle klart... 11 km med prisvinnende strender venter på deg! 

Bournemouth Eye - KILROY

Bournemouth Eye i en av Bournemouths flotte hager

Studentrabatt i England

Med et ISIC student kort kan du få tonnevis med rabatter og fordeler over hele Storbrittannia, men også i resten av verden! Last ned ISIC Benefits appen gratis og utnytt alle de kule studentfordelene! Les mer om ISIC og kjøp studentkortet ditt i dag!

Klima

Bournemouth har både det varmeste og tørreste klimaet i hele England. Kystbyen har også mange solskinnsdager, som for mange er en deilig kontrast til det  kalde og våte klimaet England så ofte er kjent for. 

Høres Bournemouth University spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt