Coventry University

Studenter på campus ved Coventry University

Studentlivet på Coventry University

Universitetet har et stort campusområde midt i Coventrys bykjerne. Universitetsbygningene og miljøet rundt blir stadig utbedret og utviklet.

Fasiliteter

Universitetet har blant annet en helt ny Engineering and Computing building, som er designet av eksperter i industrien. Bygningen er en av de mest avanserte teknologiske bygningene i UK. Bygget er designet til å møte den innovative og spennende tilnærmingen til læring og undervisning som Coventry University står for. Det anerkjente Massachusetts Institute of Technology (MIT) har nylig omtalt Coventry Universitys læringsmetoder som "emerging best practice in the UK".

The Lanchester Library har et distinkt utseende og har over 1200 studieområder, 450 datastasjoner og et velde av læremateriell og informasjonstjenester. Med sitt prisvinnende design sørger det for masse naturlig lys og god ventilering. Du finner også en bokhandel og en kafe i biblioteket også. Midt på campus finner du også the Student Union og Student Services som kalles "The Hub". Her finner du et karrieresenter, legesenter, veiledning og psykologtjeneste, blant annet. Her er også en mathall, Costa Coffe, et rekrutteringsbyrå, matbutikk, frisør og en nattklubb.

På Universitetets treningssenter finner du nye treningsapparater, og det er mulig å leie idrettshallen for å spille fotball og basketball, med mer. Du finner også ulike timer i treningsstudioet du kan være med på. Vegg i vegg med treningssenteret finner du også et "olympic size" svømmebasseng.

Transport

Det er lett å komme seg til Coventry med bil eller tog. Togstasjonen er kun få minutters gange fra Universitetet. Universitetet ligger midt i byen, og rett ved finner du også busstasjonen. 

Bolig

Coventry University har flere typer studentboliger. Å bo på studentbolig er en ypperlig måte å bli kjent med andre studenter på. Det er også mulig å leie privat i byen dersom det er ønskelig, og Coventry University hjelper til med dette. Ulike muligheter er:

  • University-owned accommodation
  • Catered accommodation
  • Self-catered accommodation
  • Approved halls of residence
  • Private accommodation
  • thefuturelets (the University's own lettings agency).

Pris er fra ca. £97.50 - £210 per uke, avhengig av hva slags bolig du ønsker deg. 

Høres Coventry University spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt