Coventry University

Søk på Coventry University

Søk på Coventry University

KILROY kan hjelpe deg å søke på Coventry University.

Hvordan søker jeg på Coventry University?

Vi anbefaler deg å søke på Coventry University minst 2-3 måneder før studiestart. Coventry University har løpende opptak. Hvis Coventry University har fanget interessen din, kan du ta kontakt med KILROY, som er skolens offisielle representant i Norge. KILROY hjelper deg gratis med å søke på Coventry Universityog bistår gjennom hele søknadsprosessen. Vi svarer på dine spørsmål, og vi gir deg praktisk informasjon som du trenger før studiestart.   

Opptakskrav

Coventry University krever at man minst har generell studiekompetanse for opptak til bachelorgrad. Vitnemål/dokumentasjon på generell studiekompetanse kan ettersendes, om man fullfører dette nærmere studiestart. Generelt krever Coventry University et gjennomsnittlig karaktersnitt for opptak, men vær oppmerksom på at opptakskrav kan variere fra studium til studium. Coventry University vurderer også motivasjon og referanser.

Til studier på bachelornivå kreves det normalt karakteren 4 eller bedre i engelsk fra videregående skole, eller at man tar en engelsk språktest: TOEFL eller IELTS.

Søkere til programmer på masternivå må normalt ta en engelsk språktest: TOEFL eller IELTS. Coventry University vil også vurdere annen dokumentasjon på engelskkunnskaper om tilgjengelig.

Vær oppmerksom på at opptakskrav kan variere fra studium til studium.  Ta kontakt med KILROY for mer informasjon om opptakskrav til det studiet du vil søke på. 

Søknadsskjema

Ta kontakt med KILROY.

 

Høres Coventry University spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt