London Metropolitan University

Studentlivet på London Metropolitan University - Campus

Studentlivet på London Metropolitan University

London Met har tre campuser: Moorgate i sentrum, Aldgate i øst og Holloway i nord.

Aldgate campus

På Aldgate campus holder kunst-, medie-, arkitektur- og designstudier til. Campusen ligger kun et par minutter unna Brick Lane, en livlig gate som kan by på masse gode curryrestauranter, kunstnerisk atmosfære, bruktbutikker og billige barer. Man kan enkelt komme seg til Aldgate Campus ved å ta undergrunsbanen til stasjonene Aldgate eller Aldgate East. Følgende undergrunnslinjer stopper ved disse stasjonene: Circle, Metropolotan, District, og Hammersmith & City. Du kan også ta toget til Liverpool Street og Fenchurch Street som ligger en kort gåtur fra campus. 

Holloway campus

Holloway campus er hjem for studenter som studerer naturfag, IT, samfunnsfag og humanistiske fag. Campusen ligger ved siden av den berømte Emirates Stadium, hjemmearenaen til topplaget Arsenal. Du kan enkelt komme deg til Holloway Campus med undergrunnsbanen. Ta Piccadilly-banen til Holloway Road, campus ligger rett over veien for stasjonen. Et annet alternativ er Highbrury & Islington tog- og undergrunnsstasjon.  

Moorgate campus

Moorgate Campus, der universitetets business-fakultet holder til, ligger sentralt plassert midt i hjertet av London. Den sentrale beliggenheten gjør campusen enkel å komme seg til og studentene kan nyte den ultimate storbyutsikten utover skyskrapere og Londons kreative distrikt. Undergrunnsbanene Circle, Metropolitan, Nothern og Hammersmith & City stopper alle ved Moorgate stasjon, som kun ligger et par minutter unna Campus. Togstasjonen Liverpool Street ligger også i kort avstand til Moorgate campus. 

Fasiliteter

Et viktig mål for London Metroplotian University, er at studentene skal komme seg rask ut i arbeidslivet etter endt utdanning. De har som en følge av dette valgt å bygge en rekke spesialfasiliteter som skal bidra til å tette det tradisjonelle gapet mellom teori og praksis. Universitetet har blant annet fått bygget en egen rettsal for jusstudentene, et redaksjonsrom for journaliststudentene og et børsrom for business-studentene. På toppen av det hele har de bygget et massivt laboratorium til en verdi av 30 millioner pund!

Studentbolig i London

London Metropolitan University har ingen egne studentboliger, men tilbyr studentene veiledning og hjelp til å finne bolig. Universitetets egne boligkontor kan blant annet hjelpe ferske studenter med å komme i kontakt med tilbydere av studentboliger i tilknytning til alle universitetets campuser i London. 

Høres London Metropolitan University spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt