London Metropolitan University

Søke på London Metropolitan University

Søk på London Metropolitan University

KILROY kan hjelpe deg med å søke på London Metropolitan University. Vi veileder deg gratis gjennom hele søknadsprosessen!

Hvordan søker jeg på London Metropolitan University?

London Met har rullerende opptak, men vi anbefaler at du søker minst 2-3 måneder før studiestart, så du er rekker å få organisert alt det praktiske før du reiser. Vær oppmerksom på at enkelte av studieretningene fylles opp raskt, og det lønner seg derfor å være tidlig ute.

Opptakskrav til London Metropolitan Univeristy

London Met krever at man minimum har generell studiekompetanse for opptak til bachelorgrad. Generelt krever universitetet et gjennomsnittlig karaktersnitt for opptak, men vær oppmerksom på at opptakskrav kan variere fra studium til studium. De vurderer også motivasjon og referanser.

Til studier på bachelornivå kreves det normalt karakteren 4 eller bedre i engelsk fra videregående skole, eller at man tar en engelsk språktest: TOEFL eller IELTS.

Søknad

Har London Metropolitan University fanget din interesse kan du kontakte en av våre studieveiledere og få tilsendt søknadsskjemaet. Vi gir deg studieveiledning og hjelper deg gjennom hele søknadsprosessen - helt gratis! 

 

Høres London Metropolitan University spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt