London Metropolitan University

Studier på London Metropolitan University

Studier på London Metropolitan University

Gjennom fire forskjellige fakultet, kan London Met by på et bredt utvalg av studier på bachelor-, master- og phd-nivå.

Studiemuligheter ved London Meteropolitan Universitet 

 • Utveksling 1 eller 2 semester
  London Metropolitan universitet har mange muligheter for internasjonale studenter som har lyst til å tilbringe et semester eller et år som student i London. Programmene er laget for å passe internasjonale akademiske kalendere. Ved London Meteropolitan universitet er det mulig å kombinere kurs og fag både fra og utenfor ditt spesifikke fagområde (bachelornivå).

 • Diploma/Certificate
  Et Diploma er et slags vitnemål som gis til studenter etter de har fullført et bestemt studieprogram. Det finnes ikke noe tilsvarende i Norge, men et Diploma tar vanligvis 2 semestre å fullføre ved London Met, og kan derfor regnes som et slags årsstudium. Du kan eksempelvis ta et Diploma i Business eller Jus. 


 • Bachelorgrad
  En bachelorgrad tar normalt tre år å fullføre ved London Meteropolitan universitet. En bachelorgrad sammensettes av flere forskjellige moduler. Fulltidsstudenter tar 4 moduler per semester. Som bachelorstudent er noen moduler obligatoriske mens andre er valgfrie. 

 • Mastergrad
  Enten du ønsker å endre karriereretning, styrke dine karriere og ansettelsesmuligheter eller vil forfølge din lidenskap er London Metropolitan universitet et utmerket valg for Masterstudier.

 • Doktorgrad (Ph.d)
  Som doktorgradsstudent ved London Metropolitan University vil du få trening i forskningsarbeid og ha tilgang til å delta på alle læringsmoduler på Mastergradsnivå som du selv anser vil være hjelpsomme for deg. Du vil ha tilgang på veiledere, samt et team innen Research and Postgraduate Office, som vil støtte og veilede deg gjennom din forskning.

Studiestart

Studieåret er delt inn i to semester som starter i september (høstsemester) og januar (vårsemester). Vi anbefaler deg å søke så snart du har bestemt deg for at du vil studere ved London Meteropolitan universitet. 

Studieprogram ved London Met

Klikk på plusstegnene under for å utvide kategorien og se hvilke studieretninger du kan velge mellom på London Metropolitan University: 

Høres London Metropolitan University spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt