University of East London

London er en spennende by å studere i!
 

Studere på University of East London

University of East London (UEL) er et spennende og moderne universitet med campus i dynamiske Øst-London. UEL er et av Londons få universiteter der det er mulig å bo på campus og er i tillegg kjent for å ha en mangfoldig studentpopulasjon.

Studieprogram

University of East London er spesielt kjent for media og kommunikasjon, politikk, antropologi, sosiologi, idrett, arkitektur, utøvende kunst, psykologi, økonomi og fysioterapi.

Akademisk ømdømme

UEL er ett av Storbritannias ledende universiteter for forskning innen kommunikasjon, kultur og medievitenskap. Andre etablerte og anerkjente områder er kunst, design, sosiologi og fysioterapi.

Hvorfor studere på University of East London?

University of East London er en av de ledende forskningsinstitusjonene innen media og kommunikasjon, kunst, design og arkitektur i Storbritannia. Universitetet er også svært anerkjent for sin undervisning innen fysioterapi og andre helsefag. UEL har Londons mest moderne campus, og studentboligene ligger vakkert til ved bredden av Themsen. De siste årene har UEL brukt 200 millioner GBP på fasiliteter og på å modernisere campus. UEL har et økende antall norske studenter på campus og ønsker deg velkommen som student der.

Fakta

Antall studenter: 19 000
Antall internasjonale studenter: 4000
Akademisk kalender: Studiestart i september og januar
Nivå og studieavgift:
Study Abroad fra 5500 GBP per semester (2017)
Bachelorgrad fra 11 440 GBP per år (2017)
Mastergrad fra 12 480 GBP per år (2017)

Universitetets hjemmeside: University of East London

Ta kontakt med oss, dersom du har spørsmål eller vil søke. KILROY hjelper deg gratis med å søke og gir deg veiledning underveis. 

Høres University of East London spennende ut?
Kontakt oss!
Kontakt